קרין גורן מכינה מאפינס חצי חצי שוקו בננה

מי לא אוהב את השילוב של שוקולד ובננה? אז קבלו מתכון של מאפינס חצי חצי שוקו בננה מטריפים במיוחד שילדים אוהבים (וגם מבוגרים)!
מי לא אוהב את השילוב של שוקולד ובננה? אז קבלו מתכון של מאפינס חצי חצי שוקו בננה מטריפים במיוחד שילדים אוהבים (וגם מבוגרים)!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.8 קק״ל 4458.5 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 899.8 גרם
    שומן 20.9 גרם 501.8 גרם
    נתרן 229.0 מ״ג 5497.1 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 377.1 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 321.2 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 427.4 גרם
    כולסטרול 55.9 מ״ג 1341.2 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 497.7 מ״ג
    ברזל 13.6 מ״ג 326.9 מ״ג
    אשלגן 39.7 מ״ג 952.1 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 324.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.8 קק״ל 4458.5 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 899.8 גרם
    שומן 20.9 גרם 501.8 גרם
    נתרן 229.0 מ״ג 5497.1 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 377.1 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 321.2 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 427.4 גרם
    כולסטרול 55.9 מ״ג 1341.2 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 497.7 מ״ג
    ברזל 13.6 מ״ג 326.9 מ״ג
    אשלגן 39.7 מ״ג 952.1 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 324.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
קרין גורן
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

תוספת חצי שוקולדי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערה מועכים את הבננות במזלג, מוסיפים את הסוכר והביצים וממשיכים לערבב במזלג לאיחוד.
  3. מנפים פנימה את הקמח תופח ומוסיפים את החמאה מומסת. מערבבים במזלג בלבד לאיחוד (אפילו לא במטרפה).
  4. אם רוצים להכין מאפינס בשני צבעים: מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים. מערבבים ממרח שוקולד אגוזים (מחומם 20 שניות במיקרוגל, אם הוא נוקשה) לחצי מהתערובת.
  5. ממלאים תבנית שקעים מרופדת מנז’טים (רצוי מנז’טים בצבע לבן, כדי שיראו דרכם את העיצוב): ממלאים כל שקע בצד אחד בכף מהתערובת הבהירה ובצד שני בכף מתערובת השוקולד.
  6. לעיצוב סימטרי במיוחד, אפשר להשתמש להשתמש במפריד ייעודי לתבנית מאפינס, שמשמנים לפני שמניחים בתבנית ומסירים לפני האפייה.
  7. לחילופין אפשר לזלף במקביל את שתי התערובות לשקע, בעזרת שתי שקיות זילוף (אבל זו שיטה שדורשת קצת יותר מיומנות).
  8. לאחר מכן, דופקים את התבנית על המשטח ליישור הבלילה.
  9. אופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד שהמאפינס קפיציים למגע וקיסם הננעץ במאפינס יוצא כמעט יבש.
  10. לפני ההגשה אפשר לפרוס את המאפינס בסכין לחשיפת דוגמת החצי-חצי.מאפינס בננה ושוקולד778ט7

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מכינה מאפינס חצי חצי שוקו בננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחנו לעזור גיטה 🙂

    Avatar
    רינה ברמי

    תודה את גדולה וכולל השמה אוהבת ומרעצה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה! כיף לשמוע!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות