קרם גבינה עם עוגיות חמאה, תותים ומרנג
מחפשים קינוח מרשים בכוסות לאירוח הבא שלכם? קבלו מתכון לכוס קטנה שיש בה הכול – תותים, קרם גבינה משגע וגם שברי עוגיות. תכינו את הכפיות
מחפשים קינוח מרשים בכוסות לאירוח הבא שלכם? קבלו מתכון לכוס קטנה שיש בה הכול – תותים, קרם גבינה משגע וגם שברי עוגיות. תכינו את הכפיות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 615.5 קק״ל 3693.0 קק״לפחמימות 103.4 גרם 620.5 גרםשומן 18.6 גרם 111.3 גרםנתרן 205.1 מ״ג 1230.5 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 65.2 גרםכולסטרול 46.1 מ״ג 276.5 מ״גסידן 92.3 מ״ג 553.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 201.6 מ״ג 1209.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות616
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 615.5 קק״ל 3693.0 קק״לפחמימות 103.4 גרם 620.5 גרםשומן 18.6 גרם 111.3 גרםנתרן 205.1 מ״ג 1230.5 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 65.2 גרםכולסטרול 46.1 מ״ג 276.5 מ״גסידן 92.3 מ״ג 553.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 201.6 מ״ג 1209.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 616 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם עוגיות חמאה
-
1/4 כוס שמן קוקוס
-
1 כף אבקת סוכר
-
1/2שקית או 40 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
100 גרם גבינת עיזים למריחה
-
1 צנצנת ריבת תות
-
1 כפית תמצית וניל
-
7 נשיקות מרנג ורודות קטנות
-
12 תותים גדולים
-
1 כף סוכר לבן
אופן הכנה
- מכניסים את עוגיות החמאה ל-2 שקיות (שקית בתוך שקית) ומכים בהן באמצעות מערוך או פטיש שניצלים עד שנוצרים פירורים קטנים. מעבירים 1/2 לקערה גדולה, ואת ה-1/2 השנייה שומרים בצד בשקית.
- מוסיפים לקערת הפירורים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב.
- טורפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג, מעדן הפרי ותמצית הווניל בקערת המיקסר עם וו בלון עד לקבלת קרם יציב.
- שוברים את נשיקות המרנג לשברים קטנים, מאחדים עם פירורי העוגיות ששמרנו בשקית ומוסיפים לקרם. מערבלים במיקסר כ-1/2 דקה ומעבירים לשק זילוף.
- חותכים את התותים לרבעים, מניחים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר. מערבבים.
- בתחתית כל כוסית, מניחים את פירורי העוגיות מהקערה (אלו שעורבבו עם השמן קוקוס).
- מזלפים את הקרם עד גובה 1/2 הכוסית, מפזרים מעל את התותים, מזלפים שוב את הקרם ואז מפזרים עוד קצת תותים, ומסיימים בשברי העוגיות מהקערה.
אופן הכנה
- מכניסים את עוגיות החמאה ל-2 שקיות (שקית בתוך שקית) ומכים בהן באמצעות מערוך או פטיש שניצלים עד שנוצרים פירורים קטנים. מעבירים 1/2 לקערה גדולה, ואת ה-1/2 השנייה שומרים בצד בשקית.
- מוסיפים לקערת הפירורים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב.
- טורפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג, מעדן הפרי ותמצית הווניל בקערת המיקסר עם וו בלון עד לקבלת קרם יציב.
- שוברים את נשיקות המרנג לשברים קטנים, מאחדים עם פירורי העוגיות ששמרנו בשקית ומוסיפים לקרם. מערבלים במיקסר כ-1/2 דקה ומעבירים לשק זילוף.
- חותכים את התותים לרבעים, מניחים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר. מערבבים.
- בתחתית כל כוסית, מניחים את פירורי העוגיות מהקערה (אלו שעורבבו עם השמן קוקוס).
- מזלפים את הקרם עד גובה 1/2 הכוסית, מפזרים מעל את התותים, מזלפים שוב את הקרם ואז מפזרים עוד קצת תותים, ומסיימים בשברי העוגיות מהקערה.
הערות
- אפשר להחליף את גבינת העיזים למריחה בגבינה לבנה או בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים
הערות
- אפשר להחליף את גבינת העיזים למריחה בגבינה לבנה או בשמנת חמוצה עם אחוזי שומן גבוהים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה נהדר
נראה מעולה!