-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.6 קק״ל 2231.5 קק״לפחמימות 17.6 גרם 352.9 גרםשומן 4.5 גרם 89.0 גרםנתרן 1.3 מ״ג 26.7 מ״גחלבון 0.7 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 138.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 62.6 מ״ג 1252.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.6 קק״ל 2231.5 קק״לפחמימות 17.6 גרם 352.9 גרםשומן 4.5 גרם 89.0 גרםנתרן 1.3 מ״ג 26.7 מ״גחלבון 0.7 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.8 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 138.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 62.6 מ״ג 1252.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית וציפוי
-
20 עוגיות חמאה בינוניותעגולות. לגרסת פרווה ניתן להשתמש בעוגיות אוראו
-
200 גרם שוקולד מריר
-
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מערבבים את החלבונים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
- מבשלים את החלבונים תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את אבקת הקפה ומערבבים עד שהיא נמסה (בגרסת הפיסטוק מוסיפים את משחת הפיסטוק).
- מעלים את מהירות המיקסר ומקציפים את החלבונים עד שנוצר קצף יציב ומבריק עם פיקים חדים ויציבים.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר עגול חלק.
- מזלפים תלוליות קרמבו על כל עוגייה. מסדרים במגש ומעבירים למקפיא למשך שעתיים לפחות.
- לקראת הרכבת הקרמבו, מכינים את הציפוי: מניחים את השוקולד בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
- מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים על מנת שלא יהיה רותח ומעבירים לכלי צר ועמוק.
- מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד לכיסוי מלא. מנערים את העודפים ומסדרים על מגש (לחילופין, ניתן לזלף את השוקולד בצורה חופשית בעזרת כפית).
- מעבירים למקרר להתייצבות השוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מערבבים את החלבונים והסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
- מבשלים את החלבונים תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את אבקת הקפה ומערבבים עד שהיא נמסה (בגרסת הפיסטוק מוסיפים את משחת הפיסטוק).
- מעלים את מהירות המיקסר ומקציפים את החלבונים עד שנוצר קצף יציב ומבריק עם פיקים חדים ויציבים.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר עגול חלק.
- מזלפים תלוליות קרמבו על כל עוגייה. מסדרים במגש ומעבירים למקפיא למשך שעתיים לפחות.
- לקראת הרכבת הקרמבו, מכינים את הציפוי: מניחים את השוקולד בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומפעילים את האינדוקציה לחום של 60 מעלות.
- מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים על מנת שלא יהיה רותח ומעבירים לכלי צר ועמוק.
- מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד לכיסוי מלא. מנערים את העודפים ומסדרים על מגש (לחילופין, ניתן לזלף את השוקולד בצורה חופשית בעזרת כפית).
- מעבירים למקרר להתייצבות השוקולד.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן