-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.0 קק״ל 1620.1 קק״לפחמימות 15.1 גרם 226.6 גרםשומן 4.7 גרם 71.0 גרםנתרן 90.0 מ״ג 1349.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 2.3 גרם 35.2 גרםכולסטרול 49.7 מ״ג 746.2 מ״גסידן 31.7 מ״ג 475.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 59.6 מ״ג 893.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.0 קק״ל 1620.1 קק״לפחמימות 15.1 גרם 226.6 גרםשומן 4.7 גרם 71.0 גרםנתרן 90.0 מ״ג 1349.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 2.3 גרם 35.2 גרםכולסטרול 49.7 מ״ג 746.2 מ״גסידן 31.7 מ״ג 475.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 59.6 מ״ג 893.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
- מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
- מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
- מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.
אופן הכנה
- שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
- מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
- מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
- מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן