-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 792.0 קק״ל 1584.0 קק״לפחמימות 73.6 גרם 147.2 גרםשומן 30.5 גרם 61.0 גרםנתרן 3714.5 מ״ג 7429.1 מ״גחלבון 59.4 גרם 118.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 18.0 גרםשומן רווי 8.9 גרם 17.8 גרםכולסטרול 296.8 מ״ג 593.6 מ״גסידן 169.2 מ״ג 338.4 מ״גברזל 10.0 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 1446.6 מ״ג 2893.2 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 11.5 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות792
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 792.0 קק״ל 1584.0 קק״לפחמימות 73.6 גרם 147.2 גרםשומן 30.5 גרם 61.0 גרםנתרן 3714.5 מ״ג 7429.1 מ״גחלבון 59.4 גרם 118.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 18.0 גרםשומן רווי 8.9 גרם 17.8 גרםכולסטרול 296.8 מ״ג 593.6 מ״גסידן 169.2 מ״ג 338.4 מ״גברזל 10.0 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 1446.6 מ״ג 2893.2 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 11.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 792 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניית נודלס
-
2 חבילות אטריות ראמן
-
1 ביצה L
צ'יפס בטטה
קציצות עוף
-
400 גרם פרגיות טחונות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 שן שום
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף מירין
-
2 כפות קורנפלור
-
2 כפות רוטב טריאקי
חסה חריפה
-
1/2 ראש חסה אייסברג
-
1 כפית משחת וואסבי
-
2 כפות מיונז
-
1 כפית חומץ אורז
הגשה
-
1 צנצנת ג’ינג’ר כבוש
אופן הכנה
- מכינים את לחמניית הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים תחת מים קרים ומסננים היטב.
- שוברים את הביצה בקערה, טורפים היטב ומערבבים עם הנודלס. מעבירים לתבנית סיליקון (סה”כ יש למלא 4 שקעים) ומצננים 30 דקות במקרר.
- מחממים מחבת נון סטיק, מרססים בשמן ומטגנים את “לחמניות” הנודלס משני הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
- מכינים את הצ’יפס: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מעבירים את קוביות הבטטה לתבנית, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את המלח. אופים בתנור החם עד להשחמה.
- מכינים את הקציצות: מגררים את שורש הג’ינג’ר, כותשים את השום וקוצצים דק את הבצל הירוק.
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט הטריאקי, ויוצרים 2 קציצות.
- באותה מחבת שטיגנו בה את הנודלס מתיזים תרסיס שמן. צורבים את 2 הקציצות כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי ומורחים את הקציצות. שומרים בצד.
- מכינים את החסה החריפה: קוצצים דק את החסה ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את יתר מצרכי החסה החריפה ומערבבים.
- מניחים כל קציצה על חצי לחמניית נודלס, מעל מניחים את החסה החריפה והג’ינג’ר הכבוש וסוגרים עם חצי לחמניית הנודלס השנייה. מגישים מיד עם צ’יפס בטטות בצד.
אופן הכנה
- מכינים את לחמניית הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים תחת מים קרים ומסננים היטב.
- שוברים את הביצה בקערה, טורפים היטב ומערבבים עם הנודלס. מעבירים לתבנית סיליקון (סה”כ יש למלא 4 שקעים) ומצננים 30 דקות במקרר.
- מחממים מחבת נון סטיק, מרססים בשמן ומטגנים את “לחמניות” הנודלס משני הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
- מכינים את הצ’יפס: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מעבירים את קוביות הבטטה לתבנית, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את המלח. אופים בתנור החם עד להשחמה.
- מכינים את הקציצות: מגררים את שורש הג’ינג’ר, כותשים את השום וקוצצים דק את הבצל הירוק.
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט הטריאקי, ויוצרים 2 קציצות.
- באותה מחבת שטיגנו בה את הנודלס מתיזים תרסיס שמן. צורבים את 2 הקציצות כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי ומורחים את הקציצות. שומרים בצד.
- מכינים את החסה החריפה: קוצצים דק את החסה ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את יתר מצרכי החסה החריפה ומערבבים.
- מניחים כל קציצה על חצי לחמניית נודלס, מעל מניחים את החסה החריפה והג’ינג’ר הכבוש וסוגרים עם חצי לחמניית הנודלס השנייה. מגישים מיד עם צ’יפס בטטות בצד.
הערות
- מומלץ להשתמש בבטטות בשני צבעים: סגולה וכתומה
הערות
- מומלץ להשתמש בבטטות בשני צבעים: סגולה וכתומה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
הלחמניות אודון ממש נכשלו בהכנה,לא החזיקו מעמד
היי ליאת, מצטערים שהלחמניות לא צלחו, יש לשים לב שצריך להכניס את הלחמניות לתבנית סיליקון ייעודי ולקרר 30 דקות.