רביולי אפוי ב-2 דקות הכנה בנינג’ה גריל
רביולי אפוי בנינג'ה גריל: מנה פריכה ומטריפה רק ב-2 דקות של הכנה, מתבלים מעט את הרביולי, מניחים על סלסלת טיגון האוויר ומפעילים ל-5 דקות. לא תאמינו כמה שהמתכון הזה טעים
רביולי אפוי בנינג'ה גריל: מנה פריכה ומטריפה רק ב-2 דקות של הכנה, מתבלים מעט את הרביולי, מניחים על סלסלת טיגון האוויר ומפעילים ל-5 דקות. לא תאמינו כמה שהמתכון הזה טעים
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.6 קק״ל 1167.2 קק״לפחמימות 44.0 גרם 88.0 גרםשומן 32.1 גרם 64.1 גרםנתרן 274.5 מ״ג 549.0 מ״גחלבון 32.5 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 10.1 גרם 20.1 גרםכולסטרול 21.4 מ״ג 42.9 מ״גסידן 287.8 מ״ג 575.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 22.8 מ״ג 45.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 2 דק׳כולל 7 דק׳
-
קלוריות584
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.6 קק״ל 1167.2 קק״לפחמימות 44.0 גרם 88.0 גרםשומן 32.1 גרם 64.1 גרםנתרן 274.5 מ״ג 549.0 מ״גחלבון 32.5 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 10.1 גרם 20.1 גרםכולסטרול 21.4 מ״ג 42.9 מ״גסידן 287.8 מ״ג 575.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 22.8 מ״ג 45.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל 7 דק׳ | קלוריות 584 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 400 גרם רביולי גבינות מוכןאו כל רביולי שאוהבים
-
4 כפות שמן זית
-
70 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפרטורה HI, לזמן של 5 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, מערבבים בקערה היטב את הרביולי יחד עם שמן הזית וגבינת הפרמז’ן.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הרביולי על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ-5 דקות הרביולי יהיו פריכים ומוכנים.
- מגישים את הרביולי לצד רוטב רוזה או שמנת לבחירתכם.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפרטורה HI, לזמן של 5 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, מערבבים בקערה היטב את הרביולי יחד עם שמן הזית וגבינת הפרמז’ן.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הרביולי על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ-5 דקות הרביולי יהיו פריכים ומוכנים.
- מגישים את הרביולי לצד רוטב רוזה או שמנת לבחירתכם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם ניתן להכין גם בתנור? תודה
היי, המתכון מותאם לנינג’ה גריל