רוגלך ביתיים כמו במאפייה! אתם כבר מריחים?
מכירים את זה שהבית שלכם הופך למאפייה מקצועית? לא? אז ככה המתכון הזה! רוגלך ביתיים מושלמים במילוי נפלא ובקלי קלות. אחרי שתכינו אותם תרתיחו מים, אנחנו כבר בדרך!
מכירים את זה שהבית שלכם הופך למאפייה מקצועית? לא? אז ככה המתכון הזה! רוגלך ביתיים מושלמים במילוי נפלא ובקלי קלות. אחרי שתכינו אותם תרתיחו מים, אנחנו כבר בדרך!
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.0 קק״ל 4725.3 קק״לפחמימות 44.1 גרם 661.3 גרםשומן 13.1 גרם 195.8 גרםנתרן 33.4 מ״ג 501.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 21.8 גרםשומן רווי 5.4 גרם 80.6 גרםכולסטרול 53.9 מ״ג 807.8 מ״גסידן 21.0 מ״ג 314.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 75.7 מ״ג 1135.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות315
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.0 קק״ל 4725.3 קק״לפחמימות 44.1 גרם 661.3 גרםשומן 13.1 גרם 195.8 גרםנתרן 33.4 מ״ג 501.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 21.8 גרםשומן רווי 5.4 גרם 80.6 גרםכולסטרול 53.9 מ״ג 807.8 מ״גסידן 21.0 מ״ג 314.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 75.7 מ״ג 1135.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 315 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
3 1/2 כוסות קמח לבן
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
100 גרם בלובנד – ללא תוספת מלח
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף שמרים יבשים
מילוי
-
100 גרם בלובנד – ללא תוספת מלח
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מיני
-
2 כפות אבקת קקאו
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים מעט.
- מוסיפים בלו בנד, ביצים, חלב, ותמצית וניל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
- מכסים במגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה במשך שעה.
- מכינים את המילוי: ממיסים במיקרו בלו בנד ושוקולד צ׳יפס, ומערבבים פנימה סוכר, קקאו וקינמון.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אחרי שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה, מקמחים ומרדדים. מורחים את המילוי באופן שווה ואחיד על כל הבצק ומקפלים לחצי, מקמחים שוב ומרדדים את הבצק למלבן דק.
- חותכים את המלבן באמצע ומחלקים כל חלק למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר ומסדרים את הרוגלך בתבנית עם נייר אפיה.
- מערבבים חלמון עם כף מים ומורחים על הרוגלך. אופים בין 10-15 דק׳ בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
- מכינים סירופ סוכר: בקלחת שמים את המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי. מורידים מהאש.
- מוציאים מהתנור, מורחים בנדיבות סירופ סוכר, מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים מעט.
- מוסיפים בלו בנד, ביצים, חלב, ותמצית וניל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
- מכסים במגבת ומעבירים למקום חמים להתפחה במשך שעה.
- מכינים את המילוי: ממיסים במיקרו בלו בנד ושוקולד צ׳יפס, ומערבבים פנימה סוכר, קקאו וקינמון.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אחרי שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה, מקמחים ומרדדים. מורחים את המילוי באופן שווה ואחיד על כל הבצק ומקפלים לחצי, מקמחים שוב ומרדדים את הבצק למלבן דק.
- חותכים את המלבן באמצע ומחלקים כל חלק למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר ומסדרים את הרוגלך בתבנית עם נייר אפיה.
- מערבבים חלמון עם כף מים ומורחים על הרוגלך. אופים בין 10-15 דק׳ בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
- מכינים סירופ סוכר: בקלחת שמים את המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי. מורידים מהאש.
- מוציאים מהתנור, מורחים בנדיבות סירופ סוכר, מצננים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
יש מתכון בלי חלב?
אפשר להמיר בחלב צמחי
מגרה ביותר!!!! חייבת להכין מחר כזה
יותר טוב ממאפיה
וואו, נראה מצוין!