-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.4 קק״ל 4217.2 קק״לפחמימות 40.8 גרם 490.0 גרםשומן 16.0 גרם 192.3 גרםנתרן 223.2 מ״ג 2678.2 מ״גחלבון 5.2 גרם 61.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרםכולסטרול 123.4 מ״ג 1480.8 מ״גסידן 25.5 מ״ג 305.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 54.5 מ״ג 653.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 45 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות351
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.4 קק״ל 4217.2 קק״לפחמימות 40.8 גרם 490.0 גרםשומן 16.0 גרם 192.3 גרםנתרן 223.2 מ״ג 2678.2 מ״גחלבון 5.2 גרם 61.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרםכולסטרול 123.4 מ״ג 1480.8 מ״גסידן 25.5 מ״ג 305.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 54.5 מ״ג 653.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס (2 רולדות)
שכבת ממרח אגוזים
-
8 כפות ממרח אגוזי לוזאו כל ממרח אחר שאוהבים
קרם
-
750 מ"ל שמנת צמחית להקצפהאו שמנת מתוקה לגרסה חלבית
-
3 כפות אבקת סוכר
-
2 כפיות מחית וניל
-
5 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
- מכינים את העוגה: בקערת המיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר ודבש עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר.
- מוסיפים קפה נמס, קמח ואבקת אפייה ומערבבים בתנועות קיפול עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה ל-2.
- מעבירים את הבלילות לתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה בשכבה דקה ואחידה.
- אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות.
- מצננים מעט, הופכים ומקלפים את נייר האפייה.
- חותכים כל רולדה ל3 פסים שווים ומורחים על הרולדות ממרח אגוזים בשכבה דקה.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את כל המצרכים לקבלת קרם יציב.
- מורחים מחצית מהקרם על הרולדות ומשאירים חצי מהקרם לציפוי.
- מגלגלים את הפסים אחד אחרי השני לקבלת רולדה עגולה בצורת עוגה. הופכים את הרולדה ומניחים על מגש עוגה.
- בעזרת פלטה מצפים את הרולדה בקרם שנותר. מקשטים בזילופים, אגוזים ואבקת סוכר.
- מגישים אחרי 3-5 שעות של קירור. הרולדה נשמרת כ5 ימים בכלי אטום במקרר (או עד חודש במקפיא).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
- מכינים את העוגה: בקערת המיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר ודבש עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר.
- מוסיפים קפה נמס, קמח ואבקת אפייה ומערבבים בתנועות קיפול עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה ל-2.
- מעבירים את הבלילות לתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה בשכבה דקה ואחידה.
- אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות.
- מצננים מעט, הופכים ומקלפים את נייר האפייה.
- חותכים כל רולדה ל3 פסים שווים ומורחים על הרולדות ממרח אגוזים בשכבה דקה.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את כל המצרכים לקבלת קרם יציב.
- מורחים מחצית מהקרם על הרולדות ומשאירים חצי מהקרם לציפוי.
- מגלגלים את הפסים אחד אחרי השני לקבלת רולדה עגולה בצורת עוגה. הופכים את הרולדה ומניחים על מגש עוגה.
- בעזרת פלטה מצפים את הרולדה בקרם שנותר. מקשטים בזילופים, אגוזים ואבקת סוכר.
- מגישים אחרי 3-5 שעות של קירור. הרולדה נשמרת כ5 ימים בכלי אטום במקרר (או עד חודש במקפיא).
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן