רולדת שניצל עם נקניק וחרדל
למה להסתפק בשניצל רגיל אם אפשר להכין מנה מיוחדת של רולדת שניצל עם נקניק וחרדל? מנה מושחתת וטעימה במיוחד שמכינים למי שאוהבים באמת
למה להסתפק בשניצל רגיל אם אפשר להכין מנה מיוחדת של רולדת שניצל עם נקניק וחרדל? מנה מושחתת וטעימה במיוחד שמכינים למי שאוהבים באמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״לפחמימות 57.9 גרם 347.1 גרםשומן 23.1 גרם 138.6 גרםנתרן 221.7 מ״ג 1330.4 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.8 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 35.9 מ״ג 215.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 169.5 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות503
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״לפחמימות 57.9 גרם 347.1 גרםשומן 23.1 גרם 138.6 גרםנתרן 221.7 מ״ג 1330.4 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.8 גרםכולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 35.9 מ״ג 215.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 169.5 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 שניצל עוף טרי פרוס דק בינוניים
-
16 פרוסות פסטרמהפסטרמה שאוהבים ואפשר גם נקניק תה או נקניקים יבשים
-
1/2 צנצנת חרדל דיז’ון
-
2 כוסות קמח לבן
-
4 ביצים L
-
2 כוסות פירורי לחם
-
1/2 כוס שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- מניחים מעל כל חזה עוף 2 פרוסות נקניק ומורחים מעל 1 כפית חרדל דיז’ון. אם רוצים אפשר להניח מעל גם עלי תרד.
- מגלגלים לרולדה הדוקה מהצד הצר כלפי פנימה.
- מצפים את הרולדה בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי לחם ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עם שאר חזה העוף והנקניק.
- מחממים שמן בגובה 5 ס”מ במחבת רחבה או בסיר רחב ומטגנים את הספירלות מכל הצדדים עד הזהבה.
- חותכים באמצע ומגישים לצד סלט עלים ירוקים או פירה.
אופן הכנה
- מניחים מעל כל חזה עוף 2 פרוסות נקניק ומורחים מעל 1 כפית חרדל דיז’ון. אם רוצים אפשר להניח מעל גם עלי תרד.
- מגלגלים לרולדה הדוקה מהצד הצר כלפי פנימה.
- מצפים את הרולדה בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי לחם ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עם שאר חזה העוף והנקניק.
- מחממים שמן בגובה 5 ס”מ במחבת רחבה או בסיר רחב ומטגנים את הספירלות מכל הצדדים עד הזהבה.
- חותכים באמצע ומגישים לצד סלט עלים ירוקים או פירה.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר לאפות בתנור?
בהחלט