רול ירקות מדפי שעועית

רול ירקות מדפי שעועית, לפעמים אנחנו מחפשים רעיון לארוחת ערב קלילה, משביעה וטעימה בטירוף. אז זה לגמרי פתרון לגוון לכם את הארוחה
רול ירקות מדפי שעועית, לפעמים אנחנו מחפשים רעיון לארוחת ערב קלילה, משביעה וטעימה בטירוף. אז זה לגמרי פתרון לגוון לכם את הארוחה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    397
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 397.2 קק״ל 1986.2 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 234.0 גרם
    שומן 15.5 גרם 77.4 גרם
    נתרן 943.6 מ״ג 4717.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 54.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.2 מ״ג 535.8 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 671.1 מ״ג 3355.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    397
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 397.2 קק״ל 1986.2 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 234.0 גרם
    שומן 15.5 גרם 77.4 גרם
    נתרן 943.6 מ״ג 4717.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 54.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.2 מ״ג 535.8 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 671.1 מ״ג 3355.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רול

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את רצועות הטופו בקערה עם רוטב סויה ל10 דקות.
  2. לאחר 10 דקות צורבים את הטופו במחבת.
  3. מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות.
  4. מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן שומשום.
  5. שמים את הירקות במחבת יחד עם מלח ופלפל שחור ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט.
  6. משרים בקערת מים דף שעועית אחד למשך שתי דקות (לא יותר מאחד בכל פעם כדי שלא ידבקו אחד לשני). מנגבים בעדינות עם מגבת או נייר מגבת.
  7. מרכיבים את הרול: מניחים דף שעועית מרוכך על משטח עבודה, שמים קצת מהירקות והטופו בחלקו המרכזי התחתון של הדף (שימו לב שחשוב להשאיר שוליים לקיפול) ומקפלים את הדף לרול.
  8. מחממים שוב מחבת עם שמן ומטגנים את הרול משני הצדדים.

*מגישים עם בצל ירוק, שומשום, ורוטב צ’ילי מתוק בצד.

רול ירקות מדפי שעועית2
רול ירקות מדפי שעועית. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות