-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.2 קק״ל 1986.2 קק״לפחמימות 46.8 גרם 234.0 גרםשומן 15.5 גרם 77.4 גרםנתרן 943.6 מ״ג 4717.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 54.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.2 מ״ג 535.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 671.1 מ״ג 3355.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות397
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.2 קק״ל 1986.2 קק״לפחמימות 46.8 גרם 234.0 גרםשומן 15.5 גרם 77.4 גרםנתרן 943.6 מ״ג 4717.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 68.6 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 54.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.2 מ״ג 535.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 671.1 מ״ג 3355.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 397 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
רול
-
10 יחידות דפי שעועית עגוליםמזרח מערב
-
1/2 כרוב לבן בינוניפרוס לרצועות דקות
-
4 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים לרצועות
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערבלהקפצת הירקות
-
1 כפית מלח דק
-
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה טופו קשה
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות שמן קנולהלטיגון הרולים
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ דק
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 חופן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- משרים את רצועות הטופו בקערה עם רוטב סויה ל10 דקות.
- לאחר 10 דקות צורבים את הטופו במחבת.
- מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות.
- מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן שומשום.
- שמים את הירקות במחבת יחד עם מלח ופלפל שחור ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט.
- משרים בקערת מים דף שעועית אחד למשך שתי דקות (לא יותר מאחד בכל פעם כדי שלא ידבקו אחד לשני). מנגבים בעדינות עם מגבת או נייר מגבת.
- מרכיבים את הרול: מניחים דף שעועית מרוכך על משטח עבודה, שמים קצת מהירקות והטופו בחלקו המרכזי התחתון של הדף (שימו לב שחשוב להשאיר שוליים לקיפול) ומקפלים את הדף לרול.
- מחממים שוב מחבת עם שמן ומטגנים את הרול משני הצדדים.
*מגישים עם בצל ירוק, שומשום, ורוטב צ’ילי מתוק בצד.
אופן הכנה
- משרים את רצועות הטופו בקערה עם רוטב סויה ל10 דקות.
- לאחר 10 דקות צורבים את הטופו במחבת.
- מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות.
- מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן שומשום.
- שמים את הירקות במחבת יחד עם מלח ופלפל שחור ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט.
- משרים בקערת מים דף שעועית אחד למשך שתי דקות (לא יותר מאחד בכל פעם כדי שלא ידבקו אחד לשני). מנגבים בעדינות עם מגבת או נייר מגבת.
- מרכיבים את הרול: מניחים דף שעועית מרוכך על משטח עבודה, שמים קצת מהירקות והטופו בחלקו המרכזי התחתון של הדף (שימו לב שחשוב להשאיר שוליים לקיפול) ומקפלים את הדף לרול.
- מחממים שוב מחבת עם שמן ומטגנים את הרול משני הצדדים.
*מגישים עם בצל ירוק, שומשום, ורוטב צ’ילי מתוק בצד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן