-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.1 קק״ל 852.9 קק״לפחמימות 6.2 גרם 74.7 גרםשומן 5.2 גרם 62.1 גרםנתרן 86.8 מ״ג 1041.7 מ״גחלבון 0.2 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 63.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 59.3 מ״ג 711.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות71
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.1 קק״ל 852.9 קק״לפחמימות 6.2 גרם 74.7 גרםשומן 5.2 גרם 62.1 גרםנתרן 86.8 מ״ג 1041.7 מ״גחלבון 0.2 גרם 2.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 63.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 59.3 מ״ג 711.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 71 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
2 ק"ג סינטהאו אנטריקוט
מרינדה
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 שוט אספרסו
-
1/4 כוס סילאן
-
1 כף חרדל גרגירים
-
1 שן שום
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 קורט מלח גס
-
2 כפות פיסטוקים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: מוציאים שוט אספרסו ממכונת הקפה ומערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.
- מניחים את הנתח על תבנית צלייה: מניחים את הנתח על החלק המרושת ומורחים ומעסים את הנתח במרינדה משני צדדיו.
- מניחים את הנתח ל-3 שעות במקרר.
- שומרים את שאריות המרינדה שהצטברו בתחתית התבנית ומוסיפים להן עוד חצי כוס מים.
- מחממים תנור ל-250 מעלות.
- מכניסים את התבנית עם הנתח מעל לרוטב שיצטמצם יחד עם מיצי הבשר וצולים 15 דקות.
- מנמיכים את החום ל-180 וממשיכים לצלות עוד 40 דקות או עד למידת הצלייה הרצויה אם אתם אוהבים בשר עשוי היטב.
- מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו מנוחה של 10 דקות לפחות.
- פורסים, מפזרים מעט מלח גס ופיסטוק קצוץ ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: מוציאים שוט אספרסו ממכונת הקפה ומערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.
- מניחים את הנתח על תבנית צלייה: מניחים את הנתח על החלק המרושת ומורחים ומעסים את הנתח במרינדה משני צדדיו.
- מניחים את הנתח ל-3 שעות במקרר.
- שומרים את שאריות המרינדה שהצטברו בתחתית התבנית ומוסיפים להן עוד חצי כוס מים.
- מחממים תנור ל-250 מעלות.
- מכניסים את התבנית עם הנתח מעל לרוטב שיצטמצם יחד עם מיצי הבשר וצולים 15 דקות.
- מנמיכים את החום ל-180 וממשיכים לצלות עוד 40 דקות או עד למידת הצלייה הרצויה אם אתם אוהבים בשר עשוי היטב.
- מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו מנוחה של 10 דקות לפחות.
- פורסים, מפזרים מעט מלח גס ופיסטוק קצוץ ומגישים.
הערות
- אפשר להגיש עם כל ירק שאוהבים בצד, אספרגוס, בצל ירוק, תרד וכו'
הערות
- אפשר להגיש עם כל ירק שאוהבים בצד, אספרגוס, בצל ירוק, תרד וכו'
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן