שבלול אגרול עוף משפחתי

הפתרון המושלם למנה הטעימה בלי העבודה הקשה - אגרול עוף משפחתי במילוי עוף וירקות צבעוניים בתיבול אסיאתי מעולה
הפתרון המושלם למנה הטעימה בלי העבודה הקשה - אגרול עוף משפחתי במילוי עוף וירקות צבעוניים בתיבול אסיאתי מעולה
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    3897
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3896.6 קק״ל 3896.6 קק״ל
    פחמימות 251.9 גרם 251.9 גרם
    שומן 248.0 גרם 248.0 גרם
    נתרן 7790.0 מ״ג 7790.0 מ״ג
    חלבון 136.4 גרם 136.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.0 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 280.0 מ״ג 280.0 מ״ג
    סידן 422.6 מ״ג 422.6 מ״ג
    ברזל 24.3 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 4083.0 מ״ג 4083.0 מ״ג
    אבץ 1395.3 מ״ג 1395.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    3897
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3896.6 קק״ל 3896.6 קק״ל
    פחמימות 251.9 גרם 251.9 גרם
    שומן 248.0 גרם 248.0 גרם
    נתרן 7790.0 מ״ג 7790.0 מ״ג
    חלבון 136.4 גרם 136.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.0 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 73.6 גרם 73.6 גרם
    כולסטרול 280.0 מ״ג 280.0 מ״ג
    סידן 422.6 מ״ג 422.6 מ״ג
    ברזל 24.3 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 4083.0 מ״ג 4083.0 מ״ג
    אבץ 1395.3 מ״ג 1395.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אפרת ליכטנשטט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שבלול אגרול עוף

הרכבה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל והכרוב לרצועות דקות ואת הגזרים והפלפל האדום חותכים לגפרורים.
  2. בסיר סוטאז’ רחב שמים שמן ומטגנים את הפרגיות הטחונות, תוך כדי מעיכה והפרדה של הפרגיות, עד שהפרגיות משנות את צבען.
  3. מוסיפים לסיר את הבצל, הכרוב, הגזרים והפלפל האדום וממשיכים לטגן יחד, על אש גבוהה, עד שהירקות מתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים את רוטב הסויה, הטריאקי, רוטב הצ’ילי ושמן השומשום ומערבבים.
  5. מוציאים החוצה, מצננים היטב ורק אז ממשיכים. במידה ונקוו נוזלים מוציאים אותם.
  6. פורסים עלה פילו על משטח העבודה ומשמנים אותו עם תרסיס שמן או שמן ומברשת.
  7. מניחים בתחתית הבצק פס מהמילוי ומגלגלים למעין רולדה.
  8. משבללים את הרולדה למעין שבלול כמו בורקס ומניחים בתבנית עגולה (לא מתפרקת, יפה להגשה) בקוטר 24 או 26.
  9. חוזרים על הפעולה וכל הזמן מגדילים את השבלול עד שכל התבנית מלאה.
  10. מברישים את הבצק בשמן, מפזרים שומשום לבן ושחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30-40 דקות או עד הזהבה.
שבלול אגרול עוף משפחתי
שבלול אגרול עוף משפחתי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יהודה קפלן

    מתכון אוורירי לא “כבד” בבטן, וטעים.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, יהודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות