-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 506.1 קק״ל 4049.0 קק״לפחמימות 24.4 גרם 194.9 גרםשומן 38.1 גרם 304.5 גרםנתרן 670.6 מ״ג 5364.7 מ״גחלבון 17.9 גרם 143.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 29.6 גרםשומן רווי 15.5 גרם 124.0 גרםכולסטרול 65.4 מ״ג 523.2 מ״גסידן 427.6 מ״ג 3421.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 38.5 מ״גאשלגן 603.3 מ״ג 4826.5 מ״גאבץ 175.8 מ״ג 1406.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות506
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 506.1 קק״ל 4049.0 קק״לפחמימות 24.4 גרם 194.9 גרםשומן 38.1 גרם 304.5 גרםנתרן 670.6 מ״ג 5364.7 מ״גחלבון 17.9 גרם 143.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 29.6 גרםשומן רווי 15.5 גרם 124.0 גרםכולסטרול 65.4 מ״ג 523.2 מ״גסידן 427.6 מ״ג 3421.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 38.5 מ״גאשלגן 603.3 מ״ג 4826.5 מ״גאבץ 175.8 מ״ג 1406.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 506 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
1 כף שמן זית
-
1 כף חמאה
-
1 חבילה בצק פילו
-
1 חבילה עלי תרד קפואים
-
1 חבילה גבינת עיזים 5%
-
1 קופסה גבינה בולגרית
-
200 גרם גבינת מנצ’גו
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 חבילה תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
- מפשירים את התרד וסוחטים היטב. מסננים את הגבינה הבולגרית. מגרדים את גבינת המנצ’גו. טורפים את הביצה.
- מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת ומוסיפים את התרד. מטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים מתאדים מעט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד לקירור.
- מרססים עלה פילו בתרסיס שמן משני הצדדים (חשוב מ-2 הצדדים כי הבצק נטול שומן והוא יתייבש ולא יהיה גמיש).
- מורחים שכבה נדיבה של גבינת העיזים בקצה העלה ועל הגבינה מפזרים בנדיבות את התרד. מפזרים מעל את קוביות הגבינה הבולגרית ואת גבינת המנצ’גו.
- מגלגלים לרולדה די הדוקה, חותכים למקטעים ומגלגלים לשבלולים. מניחים בתבנית, מברישים בביצה (או מרססים בשמן) ומפזרים מעט שומשום.
- אופים כ-25 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
- מפשירים את התרד וסוחטים היטב. מסננים את הגבינה הבולגרית. מגרדים את גבינת המנצ’גו. טורפים את הביצה.
- מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת ומוסיפים את התרד. מטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים מתאדים מעט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד לקירור.
- מרססים עלה פילו בתרסיס שמן משני הצדדים (חשוב מ-2 הצדדים כי הבצק נטול שומן והוא יתייבש ולא יהיה גמיש).
- מורחים שכבה נדיבה של גבינת העיזים בקצה העלה ועל הגבינה מפזרים בנדיבות את התרד. מפזרים מעל את קוביות הגבינה הבולגרית ואת גבינת המנצ’גו.
- מגלגלים לרולדה די הדוקה, חותכים למקטעים ומגלגלים לשבלולים. מניחים בתבנית, מברישים בביצה (או מרססים בשמן) ומפזרים מעט שומשום.
- אופים כ-25 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתכון ממש לא ברור… במצרכים גבינת עזים פתאום במתכון גבינת טברנה ואחכ גבינת שמנת. ויש עוד כל מיני… בקיצר, ממש לא ברור העניין
תודה על הערתך. המתכון יתוקן.