באנר זיפלוק

שבקייה לעצלנים קריספית בטירוף

שבקייה, עוגייה מרוקאית מתוקה וקריספית, במתכון קל ומהיר של קרין גורן. קחו לכם עשר דקות, ותכינו ערימה של עוגיות מתוקות וטעימות שכולם יאהבו
שבקייה, עוגייה מרוקאית מתוקה וקריספית, במתכון קל ומהיר של קרין גורן. קחו לכם עשר דקות, ותכינו ערימה של עוגיות מתוקות וטעימות שכולם יאהבו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    491
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 490.8 קק״ל 4907.7 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 171.1 גרם
    שומן 42.2 גרם 422.3 גרם
    נתרן 283.5 מ״ג 2834.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 36.3 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 32.9 מ״ג 328.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 66.8 מ״ג 667.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    491
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 490.8 קק״ל 4907.7 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 171.1 גרם
    שומן 42.2 גרם 422.3 גרם
    נתרן 283.5 מ״ג 2834.9 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 36.3 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 32.9 מ״ג 328.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 66.8 מ״ג 667.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת עד לגובה של טיגון חצי עמוק.
  2. משקשקים את כל החומרים בשקית זיפלוק גדולה לתערובת אחידה.
  3. גוזרים שפיץ ומזלפים עיגולים מסולסלים לשמן החם.
  4. מטגנים להשחמה משני הצדדים ומצננים במסננת.
  5. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    שבקייה לעצלנים קריספית בטירוף
    שבקייה לעצלנים קריספית בטירוף. צילום: אופק מאור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    זהבה בן חמו

    איך אפשר לשמור שישאר קריספי גם למחר?תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי זהבה. זה בעייתי לשמר את הקריספיות כי הבצק סופח את הלחות מהאוויר. נסי לשים בקופסה אטומה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות