-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 366.0 קק״ל 3659.8 קק״לפחמימות 74.8 גרם 748.2 גרםשומן 10.0 גרם 100.2 גרםנתרן 344.6 מ״ג 3445.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 104.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 23.3 מ״ג 232.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 40.1 מ״גאשלגן 106.9 מ״ג 1069.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות366
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 366.0 קק״ל 3659.8 קק״לפחמימות 74.8 גרם 748.2 גרםשומן 10.0 גרם 100.2 גרםנתרן 344.6 מ״ג 3445.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 104.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 23.3 מ״ג 232.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 40.1 מ״גאשלגן 106.9 מ״ג 1069.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״גסגור
מאפי בצק עלים, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול אחרי שטועמים את הראשון. השבשבות המקסימות האלו נראות כל כך מושקעות אבל אם אתם לא תגלו כמה הן פשוטות להכנה – אני מבטיחה גם לשמור על פה סגור (ומלא בבצק עלים…)
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 366 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 גביע מעדן חלב בטעם וניל
-
1 קופסת שימורים משמשים משומרים בסירופ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן וחותכים לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.
- מניחים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים בסכין אלכסונים מכל פינה למרכז אבל עוצרים במרחק סנטימטר מהאמצע, לקבלת 4 משולשים מחוברים.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
- מרימים את הפינה הימנית של כל משולש שהתקבל, ומקפלים אותה לאמצע המלבן, לקבלת צורת שבשבת.
- מניחים כפית מעדן וניל במרכז השבשבת, ומכסים בחצי משמש (כשהחלק החתוך כלפי מטה).
- אופים כ-20 דקות, להזהבה.
- מוציאים מהתנור, מברישים בסירופ המשמשים ששמרנו ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן וחותכים לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.
- מניחים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים בסכין אלכסונים מכל פינה למרכז אבל עוצרים במרחק סנטימטר מהאמצע, לקבלת 4 משולשים מחוברים.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
- מרימים את הפינה הימנית של כל משולש שהתקבל, ומקפלים אותה לאמצע המלבן, לקבלת צורת שבשבת.
- מניחים כפית מעדן וניל במרכז השבשבת, ומכסים בחצי משמש (כשהחלק החתוך כלפי מטה).
- אופים כ-20 דקות, להזהבה.
- מוציאים מהתנור, מברישים בסירופ המשמשים ששמרנו ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אין עלייך קרין
שלום, יצא ממש טעים. שומרים במקרר? אפשר להקפיא? תודה.
היי, אפשר להקפיא. מומלץ לשמור בכלי אטום במקום יבש, קריר ומוצל ולא במקרר. שבת שלום(: