שוקי עוף ברוטב הדרים מתקתק
רוצים לשדרג את מנת העוף שאתם מגישים בכל יום שישי? ישראל אהרוני במתכון של שוקי עוף ברוטב הדרים עם ארומה משגעת של תפוזים ולימונים
רוצים לשדרג את מנת העוף שאתם מגישים בכל יום שישי? ישראל אהרוני במתכון של שוקי עוף ברוטב הדרים עם ארומה משגעת של תפוזים ולימונים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 408.3 קק״ל 1224.9 קק״לפחמימות 24.6 גרם 73.8 גרםסוכר 18.9 גרם 56.8 גרםשומן 20.3 גרם 61.0 גרםנתרן 769.7 מ״ג 2309.1 מ״גחלבון 31.7 גרם 95.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.2 גרםשומן רווי 3.6 גרם 10.9 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״גסידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 421.4 מ״ג 1264.3 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות408
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 408.3 קק״ל 1224.9 קק״לפחמימות 24.6 גרם 73.8 גרםסוכר 18.9 גרם 56.8 גרםשומן 20.3 גרם 61.0 גרםנתרן 769.7 מ״ג 2309.1 מ״גחלבון 31.7 גרם 95.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.2 גרםשומן רווי 3.6 גרם 10.9 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״גסידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 421.4 מ״ג 1264.3 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 408 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות דבש
-
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
1 כפית קליפת תפוז
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- קולפים ומגררים את השום והג’ינג’ר במיקרופליין.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית קטנה ושומרים בצד.
- מסדרים את שוקי העוף בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ומשרים כ-20 דקות.
- אופים את שוקי העוף בתנור החם כ-45 דקות עד שהן מוכנות ומזוגגות יפה. במחצית הזמן, הופכים את שוקי העוף בתבנית. מדי פעם משקים את שוקי העוף ברוטב שמצטבר בתבנית.
- מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחת הגשה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- קולפים ומגררים את השום והג’ינג’ר במיקרופליין.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית קטנה ושומרים בצד.
- מסדרים את שוקי העוף בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ומשרים כ-20 דקות.
- אופים את שוקי העוף בתנור החם כ-45 דקות עד שהן מוכנות ומזוגגות יפה. במחצית הזמן, הופכים את שוקי העוף בתבנית. מדי פעם משקים את שוקי העוף ברוטב שמצטבר בתבנית.
- מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחת הגשה ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
נראה ללקק האצבעות, אבל איפה הרוטב?
היי מירי, כל רשימת המצרכים כוללת את מרכיבי הרוטב (למעט העוף עצמו). נשמח לדעת איך יצא לך!