שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל
שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.2 קק״ל 1784.9 קק״לפחמימות 11.3 גרם 45.3 גרםשומן 22.5 גרם 90.1 גרםנתרן 97.7 מ״ג 390.8 מ״גחלבון 46.7 גרם 186.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 105.4 מ״ג 421.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות446
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.2 קק״ל 1784.9 קק״לפחמימות 11.3 גרם 45.3 גרםשומן 22.5 גרם 90.1 גרםנתרן 97.7 מ״ג 390.8 מ״גחלבון 46.7 גרם 186.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 105.4 מ״ג 421.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 446 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 שוקי עוף בינוניים
ציפוי
-
2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות מים
-
1 1/2 כוסות ביסלי גרילאו כל חטיף גריל אחר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרסקים את החטיף לפירורים.
- מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים לקבלת משחה חלקה.
- מסירים את העור מהעוף.
- מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
- אופים 60-50 דקות עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרסקים את החטיף לפירורים.
- מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים לקבלת משחה חלקה.
- מסירים את העור מהעוף.
- מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
- אופים 60-50 דקות עד להזהבה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אם מטגנים את זה, זה יוצא יותר קריספי? או שלא משנה?
היי היידי. טיגון תמיד יוצר קריספיות מוגברת, אבל זה לא חובה. לגבי המתכןו הזה, יכול להיות באמת שזה יצא יותר קריספי, את מוזמנת לנסות ולדווח לנו איך יצא.
היי אפשר לעשות את זה עם פרגיות? (הבן שלי לא אוכל עוף בצורתו המקורית)חחח ?
היי יפעת, בטח שאפשר! זה נשמע נהדר!
יצא פגזזזז!!! איזה שיחוק של עוף ?