-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.8 קק״ל 17071.2 קק״לפחמימות 14.9 גרם 2232.4 גרםשומן 5.1 גרם 761.4 גרםנתרן 28.6 מ״ג 4286.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 227.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 132.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 297.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 6.5 מ״ג 976.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 74.8 מ״גאשלגן 50.6 מ״ג 7584.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 41.3 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 45 דק׳כולל 5 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות114
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.8 קק״ל 17071.2 קק״לפחמימות 14.9 גרם 2232.4 גרםשומן 5.1 גרם 761.4 גרםנתרן 28.6 מ״ג 4286.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 227.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 132.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 297.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 6.5 מ״ג 976.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 74.8 מ״גאשלגן 50.6 מ״ג 7584.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 41.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 114 | כמות מנות 150 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
250 גרם אגוזי מלךטחונים
-
250 גרם שומשום
-
250 גרם קוקוס טחון
-
250 גרם צימוקים בהירים
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס יין אדום מתוק
-
1/4 כוס מיץ לימון
מריחה
-
2 צנצנות ריבת תות
הגשה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק לבצק אחיד. מכסים את הבצק ומקררים במקרר 4 שעות.
- מערבבים בקערה את מצרכי המילוי.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.
- מניחים כדור בצק בין שני ניירות אפייה ומשטחים בעזרת מערוך למלבן.
- מורחים את הריבה על הבצק, מפזרים 3 כפות מהמלית ומטפטפים מעט שמן.
- מקפלים את קצוות הבצק - העליון והתחתון ומגלגלים קצה אחד מהמלבן עד שמקבלים נחש בצק סגור מכל הכיוונים. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים.
- אופים כ-20 דקות להשחמה מעט, כשמתקרר פורסים בעדינות לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר לקישוט. בתאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק לבצק אחיד. מכסים את הבצק ומקררים במקרר 4 שעות.
- מערבבים בקערה את מצרכי המילוי.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.
- מניחים כדור בצק בין שני ניירות אפייה ומשטחים בעזרת מערוך למלבן.
- מורחים את הריבה על הבצק, מפזרים 3 כפות מהמלית ומטפטפים מעט שמן.
- מקפלים את קצוות הבצק - העליון והתחתון ומגלגלים קצה אחד מהמלבן עד שמקבלים נחש בצק סגור מכל הכיוונים. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים.
- אופים כ-20 דקות להשחמה מעט, כשמתקרר פורסים בעדינות לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר לקישוט. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מבית אימא