קרין גורן אופה לכם שטרודל תפוחים וצימוקים מהיר ורייחני

שטרודל תפוחים וצימוקים זה עוגה טעימה ופשוטה להכנה שמכינים בקלות על בסיס בצק פילו מוכן ומלית מעולה וארומטית של תפוחים עם קינמון
שטרודל תפוחים וצימוקים זה עוגה טעימה ופשוטה להכנה שמכינים בקלות על בסיס בצק פילו מוכן ומלית מעולה וארומטית של תפוחים עם קינמון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3137.5 קק״ל 3137.5 קק״ל
    פחמימות 381.1 גרם 381.1 גרם
    שומן 172.8 גרם 172.8 גרם
    נתרן 732.5 מ״ג 732.5 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 89.0 גרם 89.0 גרם
    כולסטרול 258.0 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 133.4 מ״ג 133.4 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 1957.4 מ״ג 1957.4 מ״ג
    אבץ 698.6 מ״ג 698.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3138
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3137.5 קק״ל 3137.5 קק״ל
    פחמימות 381.1 גרם 381.1 גרם
    שומן 172.8 גרם 172.8 גרם
    נתרן 732.5 מ״ג 732.5 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 89.0 גרם 89.0 גרם
    כולסטרול 258.0 מ״ג 258.0 מ״ג
    סידן 133.4 מ״ג 133.4 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 1957.4 מ״ג 1957.4 מ״ג
    אבץ 698.6 מ״ג 698.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

20 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית תפוחים

בצק


אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. ממיסים חמאה. חותכים תפוחים. מרסקים ביסקוויטים לפירורים.
  2. מכינים את מלית התפוחים: במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים. מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות או עד שהתפוחים מתרככים. בקערית ממיסים קורנפלור במיץ לימון ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם צימוקים ומבשלים דקה נוספת עד שהנוזלים במחבת מסמיכים. מצננים לחלוטין.
  3. מרכיבים את השטרודל ואופים: מניחים עלה פילו על נייר אפייה. מברישים בחמאה מומסת, מפזרים מעט פירורי עוגיות ומכסים בעלה נוסף. חוזרים על הפעולה עד העלה האחרון ומברישים שוב בחמאה מלמעלה. מפזרים על החמאה המומסת את יתרת פירורי העוגיות.
  4. מניחים בשורה לרוחב השליש התחתון את מלית התפוחים (לאחר שהתקררה). מגלגלים לקבלת רולדה. מעבירים את הרולדה יחד עם נייר האפייה לתבנית תנור. חותכים לפרוסות אך משאירים אותן מחוברות בבסיס, כדי להקל על הפריסה לאחר האפייה.
  5. מברישים מבחוץ בחמאה מומסת ואופים בחום של 200 מעלות, 20-25 דקות.
  6. מגישים: מצננים מעט, פורסים לפי הסימון, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן אופה לכם שטרודל תפוחים וצימוקים מהיר ורייחני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    שרית ערב

    שלום, האם אפשר להחליף את הפילו לדפי אורז? ואם כן, מה התהליך.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשים במרכז דף אורז רטוב את המלית, לקפל כמו מעטפה, לשים את החלק המקופל על דף אורז נוסף ולקפל. לצרוב היטב משני הצדדים במחבת עם חמאה

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמח לדעת איך יצא אם תכיני

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות