שיפודי עוף ברוטב צ’ילי ושום עם טריק שומר עליהם עסיסיים
שיפודי עוף עסיסיים בלי לצאת מהבית - איך שומרים על חזה עוף רך וטעים גם בצלייה? עם רוטב הצ'ילי-שום המעולה של רחלי קרוט
שיפודי עוף עסיסיים בלי לצאת מהבית - איך שומרים על חזה עוף רך וטעים גם בצלייה? עם רוטב הצ'ילי-שום המעולה של רחלי קרוט
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.6 קק״ל 273.7 קק״לפחמימות 11.0 גרם 66.2 גרםסוכר 0.3 גרם 1.8 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 625.4 מ״ג 3752.3 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.7 מ״ג 22.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 15.8 מ״ג 94.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות46
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.6 קק״ל 273.7 קק״לפחמימות 11.0 גרם 66.2 גרםסוכר 0.3 גרם 1.8 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 625.4 מ״ג 3752.3 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.7 מ״ג 22.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 15.8 מ״ג 94.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 46 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודי עוף
-
3 יחידות חזה עוף שלם
-
2 כפות גדושות מיונזהלמנ'ס
-
1 כפית פטרוזיליה יבשהאו נענע יבשה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
2/3 כפית מלח דק
הברשה
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
1 כפית פטרוזיליה יבשה
אופן הכנה
- חותכים את העוף לרצועות בעובי 3 ס”מ ואת הרצועות חותכים למעין פרוסות בעובי 1 ס”מ.
- בקערה גדולה מערבבים את העוף עם מיונז, פטרוזיליה, פפריקה, אבקת שום ומלח. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה או עד יממה.
- משפדים שיפודים עם ריבועי העוף.
- צולים את השיפודים על מחבת פסים משומנת עם תרסיס שמן, עד הזהבה יפה מכל הצדדים.
- מערבבים בקערה קטנה רוטב צ’ילי, שום ופטרוזיליה ומברישים את השיפודים בנדיבות מכל הצדדים. אוכלים חם חם.
אופן הכנה
- חותכים את העוף לרצועות בעובי 3 ס”מ ואת הרצועות חותכים למעין פרוסות בעובי 1 ס”מ.
- בקערה גדולה מערבבים את העוף עם מיונז, פטרוזיליה, פפריקה, אבקת שום ומלח. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה או עד יממה.
- משפדים שיפודים עם ריבועי העוף.
- צולים את השיפודים על מחבת פסים משומנת עם תרסיס שמן, עד הזהבה יפה מכל הצדדים.
- מערבבים בקערה קטנה רוטב צ’ילי, שום ופטרוזיליה ומברישים את השיפודים בנדיבות מכל הצדדים. אוכלים חם חם.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן