שישי של השמחות! כריך שניצלונים עם חציל ומטבוחה

אין שישי בצהריים בלי הכריך המושלם הזה שמחזיק אותנו עד לסעודת השבת! כריך שניצל עם פרוסות חציל מטוגנות ומטבוחה
אין שישי בצהריים בלי הכריך המושלם הזה שמחזיק אותנו עד לסעודת השבת! כריך שניצל עם פרוסות חציל מטוגנות ומטבוחה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 775.2 מ״ג 3100.6 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 775.2 מ״ג 3100.6 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

הכריך הקלאסי של שישי בצהריים במינימום עבודה ומקסימום טעם! כריך שניצל מפנק במיוחד עם שניצלונים מעולים, פרוסות חציל מטוגנות ומטבוחה חריפה, לא צריך יותר מזה כדי לפתוח את סוף השבוע.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
חיה טבואדה
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כריך שניצל


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת, ממליחים מעט את החצילים ומטגנים אותם משני הצדדים להזהבה יפה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  2. מטגנים בשמן חצי עמוק את השניצלונים משני הצדדים ומניחים על נייר סופג.
  3. פורסים לחמניית חלה, מורחים עליה שכבה נאה של מטבוחה, מעליה מניחים פרוסות של חצילים ומעליהם את השניצלונים והפטרוזיליה.
כריך שניצל שישי1
כריך שניצל שישי. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ציפי עיני

    אין כל הסבר לגבי היכן לאכסן תפ”א- רק מתכונים

    Avatar
    ציפי עיני

    אחת ולתמיד – איפה לאחסן את תפוחי האדמה שלכם? מה קורה כשהם הופכים לירוקים? כל מה שלא ידעתם על

קטגוריות

אביזרים

טכניקות