-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 775.2 מ״ג 3100.6 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 775.2 מ״ג 3100.6 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
הכריך הקלאסי של שישי בצהריים במינימום עבודה ומקסימום טעם! כריך שניצל מפנק במיוחד עם שניצלונים מעולים, פרוסות חציל מטוגנות ומטבוחה חריפה, לא צריך יותר מזה כדי לפתוח את סוף השבוע.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך שניצל
-
2 יחידות חציליםפרוסים דק
-
1 כפית מלח דק
-
20 יחידות שניצלונים בציפוי שומשום"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
4 יחידות לחמניות חלה
-
1 קופסה סלט מטבוחה
-
חופן פטרוזיליהקצוצה
-
לטיגון
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת, ממליחים מעט את החצילים ומטגנים אותם משני הצדדים להזהבה יפה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מטגנים בשמן חצי עמוק את השניצלונים משני הצדדים ומניחים על נייר סופג.
- פורסים לחמניית חלה, מורחים עליה שכבה נאה של מטבוחה, מעליה מניחים פרוסות של חצילים ומעליהם את השניצלונים והפטרוזיליה.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת, ממליחים מעט את החצילים ומטגנים אותם משני הצדדים להזהבה יפה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מטגנים בשמן חצי עמוק את השניצלונים משני הצדדים ומניחים על נייר סופג.
- פורסים לחמניית חלה, מורחים עליה שכבה נאה של מטבוחה, מעליה מניחים פרוסות של חצילים ומעליהם את השניצלונים והפטרוזיליה.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אין כל הסבר לגבי היכן לאכסן תפ”א- רק מתכונים
אחת ולתמיד – איפה לאחסן את תפוחי האדמה שלכם? מה קורה כשהם הופכים לירוקים? כל מה שלא ידעתם על