שי-לי בוחשת בקדירה: תבשיל קדירה של ירקות וטופו
לא חייבים בשר בשביל להנות מתבשיל חם, מהביל ומנחם: תבשיל קדירה של ירקות וטופו הוא תבשיל טבעוני, בריא והכי חשוב טעים בטירוף
לא חייבים בשר בשביל להנות מתבשיל חם, מהביל ומנחם: תבשיל קדירה של ירקות וטופו הוא תבשיל טבעוני, בריא והכי חשוב טעים בטירוף
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.1 קק״ל 1500.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 134.6 גרםסוכר 10.9 גרם 54.6 גרםשומן 14.5 גרם 72.7 גרםנתרן 255.1 מ״ג 1275.6 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.6 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 296.3 מ״ג 1481.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 1085.0 מ״ג 5425.2 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות300
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.1 קק״ל 1500.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 134.6 גרםסוכר 10.9 גרם 54.6 גרםשומן 14.5 גרם 72.7 גרםנתרן 255.1 מ״ג 1275.6 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.6 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.3 גרםשומן רווי 4.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 296.3 מ״ג 1481.4 מ״גברזל 3.0 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 1085.0 מ״ג 5425.2 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 300 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ראשי שומרים
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
2 גזרים בינוניים
-
1 קולורבי בינוני
-
1 שורש סלרי בינוני
-
1 סלק בינוני
-
1 סלסילה פטריות שיטאקה טריותאו 5 פטריות שיטאקה מיובשות
-
500 גרם טופו
-
1 כוס שעועית אזוקישעועית אזוקי שהושרתה 12 שעות בקערה עם הרבה מים
מרינדה
-
1/4 כוס רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
-
1/2 כוס גוג’י בריז
-
1 1/2 כוסות חלב סויהאו מים
-
3 שיני שוםכתושות
-
2 גבעולי למון גראס
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף סילאן
-
1 כף שמן קוקוס
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח ים אטלנטי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים ירקות: חותכים שומר לשמיניות, בצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, גזר לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ, קולורבי לקוביות בגודל 2 ס”מ, שורש סלרי וסלק לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- פורסים פטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ (או משרים פטריות מיובשות כ-10 דקות במים רותחים).
- חותכים טופו לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי המרינדה.
- מניחים בתבנית עם מכסה או בסיר (שיכול להיכנס לתנור) ירקות, טופו ושעועית, יוצקים את המרינדה ומערבבים. מכסים את התבנית או הסיר.
- אופים בתנור החם כשעה.
- מוציאים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה. משקים מדי פעם את הירקות בנוזלים שבתחתית הסיר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים ירקות: חותכים שומר לשמיניות, בצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, גזר לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ, קולורבי לקוביות בגודל 2 ס”מ, שורש סלרי וסלק לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- פורסים פטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ (או משרים פטריות מיובשות כ-10 דקות במים רותחים).
- חותכים טופו לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי המרינדה.
- מניחים בתבנית עם מכסה או בסיר (שיכול להיכנס לתנור) ירקות, טופו ושעועית, יוצקים את המרינדה ומערבבים. מכסים את התבנית או הסיר.
- אופים בתנור החם כשעה.
- מוציאים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה. משקים מדי פעם את הירקות בנוזלים שבתחתית הסיר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן