שניצלונים ללא גלוטן – מתכון פטנט עם דפי אורז

בא לכם ארוחת צהריים קלילה ללא גלוטן? קבלו מתכון של שניצלונים ללא גלוטן בציפוי פירורי דפי אורז, שהכי כיף לטבול בתוך קטשופ. מנה שהמבוגרים והילדים ישתגעו עליה!
בא לכם ארוחת צהריים קלילה ללא גלוטן? קבלו מתכון של שניצלונים ללא גלוטן בציפוי פירורי דפי אורז, שהכי כיף לטבול בתוך קטשופ. מנה שהמבוגרים והילדים ישתגעו עליה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    983
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 983.3 קק״ל 7866.1 קק״ל
    פחמימות 955.2 גרם 7642.0 גרם
    שומן 956.7 גרם 7653.7 גרם
    נתרן 1197.3 מ״ג 9578.5 מ״ג
    חלבון 957.1 גרם 7656.8 גרם
    סיבים תזונתיים 954.8 גרם 7638.7 גרם
    שומן רווי 955.3 גרם 7642.2 גרם
    כולסטרול 1028.6 מ״ג 8228.8 מ״ג
    סידן 963.7 מ״ג 7709.2 מ״ג
    ברזל 955.0 מ״ג 7639.7 מ״ג
    אשלגן 978.9 מ״ג 7830.9 מ״ג
    אבץ 954.9 מ״ג 7639.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    983
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 983.3 קק״ל 7866.1 קק״ל
    פחמימות 955.2 גרם 7642.0 גרם
    שומן 956.7 גרם 7653.7 גרם
    נתרן 1197.3 מ״ג 9578.5 מ״ג
    חלבון 957.1 גרם 7656.8 גרם
    סיבים תזונתיים 954.8 גרם 7638.7 גרם
    שומן רווי 955.3 גרם 7642.2 גרם
    כולסטרול 1028.6 מ״ג 8228.8 מ״ג
    סידן 963.7 מ״ג 7709.2 מ״ג
    ברזל 955.0 מ״ג 7639.7 מ״ג
    אשלגן 978.9 מ״ג 7830.9 מ״ג
    אבץ 954.9 מ״ג 7639.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שוברים את דפי האורז ושמים בקערת מעבד מזון. טוחנים לפירורים (לא לאבקה) ומעבירים לצלחת רחבה.
    דפי אורז
    שוברים את דפי האורז. צילום: נמרוד סונדרס
    מכניסים למעבד מזון
    מכניסים למעבד מזון. צילום: נמרוד סונדרס

    טוחנים לפירורים
    טוחנים לפירורים. צילום: נמרוד סונדרס

  2. שמים בקערה את הביצים, מוסיפים את אבקת השום, הפפריקה, המלח והפלפל השחור וטורפים היטב.
    שוברים ביצה
    שוברים את הביצים לקערה. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים אבקת שום
    מוסיפים את אבקת השום. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים פפריקה ותבלינים
    מוסיפים את התבלינים. צילום: נמרוד סונדרס

    מערבבים היטב
    טורפים היטב. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. טובלים שניצלונים בביצה ואחרי זה בפירורי דפי האורז ומעבירים לטיגון במחבת.
    טובלים שניצל בבלילה
    טובלים שניצלונים בביצה. צילום: נמרוד סונדרס
    טובלים בפירורי האורז
    טובלים בפירורי דפי האורז. צילום: נמרוד סונדרס

    מטגנים צד אחד
    מעבירים לטיגון במחבת. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

    מטגנים צד שני
    מטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מגישים מיד עם קטשופ בצד.

    ללא המוצר
    מגישים עם קטשופ וטורפים! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלונים ללא גלוטן – מתכון פטנט עם דפי אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות