-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 576.4 קק״ל 2305.5 קק״לפחמימות 50.1 גרם 200.3 גרםסוכר 0.4 גרם 1.7 גרםשומן 18.7 גרם 74.9 גרםנתרן 2464.4 מ״ג 9857.5 מ״גחלבון 49.1 גרם 196.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.2 מ״ג 104.9 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 202.8 מ״ג 811.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות576
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 576.4 קק״ל 2305.5 קק״לפחמימות 50.1 גרם 200.3 גרםסוכר 0.4 גרם 1.7 גרםשומן 18.7 גרם 74.9 גרםנתרן 2464.4 מ״ג 9857.5 מ״גחלבון 49.1 גרם 196.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.2 מ״ג 104.9 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 202.8 מ״ג 811.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
אצלנו בבית שניצלונים זה החיים, ויש בקהל גם צמחוניים (אוכלי דגים) וגם שומרי כשרות.
אז כשבא לנו שניצלים ולא כולם יכולים לאכול אני מכינה שניצלוני סלמון בפנקו שיוצאים כ”כ טעימים שהם מתחסלים מהר כמו גרעינים.
אנחנו אוהבים לטבול אותם בצ׳ילי מתוק ולהניח וואסבי וג׳ינג׳ר מעל, זה מאוד משדרג את המנה, אבל זה טעים גם בלי, והמשרה של הסלמון מוסיף לו המון טעם ועומק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 576 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
4 יחידות פילה דג סלמוןללא עור
מרינדה
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית חרדל דיז’וןחלק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 שיני שוםכתוש
ציפוי
-
1 כוס פירורי פנקו
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1/4 כוס שומשום
-
1 קורט מלח דק
טיגון
-
עמוק במחבת רחבה
הגשה
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
-
1/4 כוס ג’ינג’ר כבוש
-
1 כף משחת וואסבי
אופן הכנה
- חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
- בקערה בינונית מערבבים את מצרכי המרינדה.
- מכניסים פנימה את קוביות הסלמון ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד לילה.
- מחממים שמן עמוק במחבת רחבה או סיר בינוני.
- מערבבים בקערה רחבה פירורי פנקו עם פירורי לחם, שומשום ומלח.
- מעבירים את קוביות הסלמון ישירות מהמשרה לפירורים ומגלגלים אותם לציפוי מלא.
- מעבירים לשמן עמוק ומטגנים היטב עד הזהבה יפה משני הצדדים.
- מגישים חם חם עם צלוחיות של רוטב צ׳ילי מתוק ורוטב טריאקי בצד, הג׳ינג׳ר והוואסבי ממש משדרגים את המנה.
אופן הכנה
- חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
- בקערה בינונית מערבבים את מצרכי המרינדה.
- מכניסים פנימה את קוביות הסלמון ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד לילה.
- מחממים שמן עמוק במחבת רחבה או סיר בינוני.
- מערבבים בקערה רחבה פירורי פנקו עם פירורי לחם, שומשום ומלח.
- מעבירים את קוביות הסלמון ישירות מהמשרה לפירורים ומגלגלים אותם לציפוי מלא.
- מעבירים לשמן עמוק ומטגנים היטב עד הזהבה יפה משני הצדדים.
- מגישים חם חם עם צלוחיות של רוטב צ׳ילי מתוק ורוטב טריאקי בצד, הג׳ינג׳ר והוואסבי ממש משדרגים את המנה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יעבוד עם טופו?
היי, יכול לעבוד עם טופו