שניצלוני סלמון בפנקו

שניצלוני סלמון בציפוי פירורי פנקו - פריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים. הולכים מושלם עם רוטב צ'ילי מתוק, שניצלוני דג שאפילו ילדים אוהבים
שניצלוני סלמון בציפוי פירורי פנקו - פריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים. הולכים מושלם עם רוטב צ'ילי מתוק, שניצלוני דג שאפילו ילדים אוהבים
  • קרן אגם
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 576.4 קק״ל 2305.5 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 200.3 גרם
    סוכר 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.9 גרם
    נתרן 2464.4 מ״ג 9857.5 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.2 מ״ג 104.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 202.8 מ״ג 811.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 576.4 קק״ל 2305.5 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 200.3 גרם
    סוכר 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.9 גרם
    נתרן 2464.4 מ״ג 9857.5 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.2 מ״ג 104.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 202.8 מ״ג 811.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור

אצלנו בבית שניצלונים זה החיים, ויש בקהל גם צמחוניים (אוכלי דגים) וגם שומרי כשרות.

אז כשבא לנו שניצלים ולא כולם יכולים לאכול אני מכינה שניצלוני סלמון בפנקו שיוצאים כ”כ טעימים שהם מתחסלים מהר כמו גרעינים.

אנחנו אוהבים לטבול אותם בצ׳ילי מתוק ולהניח וואסבי וג׳ינג׳ר מעל, זה מאוד משדרג את המנה, אבל זה טעים גם בלי, והמשרה של הסלמון מוסיף לו המון טעם ועומק.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
קרן אגם
X

9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

מרינדה

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
  2. בקערה בינונית מערבבים את מצרכי המרינדה.
  3. מכניסים פנימה את קוביות הסלמון ומערבבים היטב.
  4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד לילה.
  5. מחממים שמן עמוק במחבת רחבה או סיר בינוני.
  6. מערבבים בקערה רחבה פירורי פנקו עם פירורי לחם, שומשום ומלח.
  7. מעבירים את קוביות הסלמון ישירות מהמשרה לפירורים ומגלגלים אותם לציפוי מלא.
  8. מעבירים לשמן עמוק ומטגנים היטב עד הזהבה יפה משני הצדדים.
  9. מגישים חם חם עם צלוחיות של רוטב צ׳ילי מתוק ורוטב טריאקי בצד, הג׳ינג׳ר והוואסבי ממש משדרגים את המנה.
מיני שניצל סלמון בפנקו
שניצלוני סלמון בפנקו. צילום: קרן אגם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלוני סלמון בפנקו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, יכול לעבוד עם טופו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות