שניצל ללא טיגון בציפוי פנקו ופיסטוק
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין שניצל ללא טיגון בציפוי פירורי פנקו ופיסטוק קצוץ. מגישים עם תוספת ירוקים לארוחה מאוזנת ובריאה
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים הבאה שלכם? ישראל אהרוני מכין שניצל ללא טיגון בציפוי פירורי פנקו ופיסטוק קצוץ. מגישים עם תוספת ירוקים לארוחה מאוזנת ובריאה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.2 קק״ל 2753.5 קק״לפחמימות 8.2 גרם 65.6 גרםשומן 13.4 גרם 106.9 גרםנתרן 465.4 מ״ג 3723.2 מ״גחלבון 46.3 גרם 370.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 21.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 288.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 105.6 מ״ג 844.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות344
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.2 קק״ל 2753.5 קק״לפחמימות 8.2 גרם 65.6 גרםשומן 13.4 גרם 106.9 גרםנתרן 465.4 מ״ג 3723.2 מ״גחלבון 46.3 גרם 370.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 21.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 288.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 105.6 מ״ג 844.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 344 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
4בינוניים או 1 ק"ג חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 גבעולי טימין טרי
-
2 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימון
-
2 כפות חרדל דיז’ון
ציפוי
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
1/2 כוס פירורי פנקו
-
1 חופן פטרוזיליה
-
2 שיני שום
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף קליפת לימון
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב גריל.
- ממלחים ומפלפלים את חזה העוף ומפזרים עליו את עלי הטימין.
- מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים את מיץ הלימון ומטגנים כ-2 דקות. מסירים מהאש.
- מניחים את חזות העוף הצלויים בתבנית פיירקס ומורחים בחרדל.
- מכינים את הציפוי: קוצצים דק את הפיסטוק והשום. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי ומורחים את חזות העוף מכל צדיהם.
- אופים כ-5 דקות מתחת לגריל עד שהחלק העליון שחום יפה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב גריל.
- ממלחים ומפלפלים את חזה העוף ומפזרים עליו את עלי הטימין.
- מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים את מיץ הלימון ומטגנים כ-2 דקות. מסירים מהאש.
- מניחים את חזות העוף הצלויים בתבנית פיירקס ומורחים בחרדל.
- מכינים את הציפוי: קוצצים דק את הפיסטוק והשום. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי ומורחים את חזות העוף מכל צדיהם.
- אופים כ-5 דקות מתחת לגריל עד שהחלק העליון שחום יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן