שניצל כמו במסעדות של משה שגב
תמיד רציתם לדעת איך להכין בבית שניצל כמו במסעדות? משה שגב חושף את כל הסודות ומכין שניצל פריך במיוחד שילדים אוהבים עם שני סוגי רטבים
תמיד רציתם לדעת איך להכין בבית שניצל כמו במסעדות? משה שגב חושף את כל הסודות ומכין שניצל פריך במיוחד שילדים אוהבים עם שני סוגי רטבים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2021.0 קק״ל 20210.4 קק״לפחמימות 30.9 גרם 309.0 גרםשומן 209.9 גרם 2099.0 גרםנתרן 430.6 מ״ג 4306.2 מ״גחלבון 7.8 גרם 77.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.9 גרםשומן רווי 15.9 גרם 158.6 גרםכולסטרול 122.3 מ״ג 1222.9 מ״גסידן 24.2 מ״ג 242.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 113.9 מ״ג 1139.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות2021
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2021.0 קק״ל 20210.4 קק״לפחמימות 30.9 גרם 309.0 גרםשומן 209.9 גרם 2099.0 גרםנתרן 430.6 מ״ג 4306.2 מ״גחלבון 7.8 גרם 77.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.9 גרםשומן רווי 15.9 גרם 158.6 גרםכולסטרול 122.3 מ״ג 1222.9 מ״גסידן 24.2 מ״ג 242.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 113.9 מ״ג 1139.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 7.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 2021 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
4 ביצים L
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דק
-
1 כוס קמח לבן
-
1 חבילה פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
רוטב צ'ילי מיונז
-
3 כפות מיונז
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
הגשה
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- טורפים במטרפה ידנית (או בבלנדר מוט) בקערה את הביצים, רוטב הצ’ילי והמלח.
- מכינים שתי צלחות נפרדות: אחת עם הקמח והשנייה עם פירורי הלחם.
- מחממים את השמן בסיר עמוק. לוקחים את חזה העוף, טובלים בקמח ומנערים את העודפים. מעבירים לבלילת הביצים ולאחר מכן לפירורי הלחם. לוחצים חזק על מנת שהפירורים יידבקו היטב.
- מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות משני הצדדים, עד שהשניצל זהוב ופריך. מוציאים לנייר הסופג. מטגנים את יתר השניצלים.
- מגישים עם פלחי לימון.
אופן הכנה
- טורפים במטרפה ידנית (או בבלנדר מוט) בקערה את הביצים, רוטב הצ’ילי והמלח.
- מכינים שתי צלחות נפרדות: אחת עם הקמח והשנייה עם פירורי הלחם.
- מחממים את השמן בסיר עמוק. לוקחים את חזה העוף, טובלים בקמח ומנערים את העודפים. מעבירים לבלילת הביצים ולאחר מכן לפירורי הלחם. לוחצים חזק על מנת שהפירורים יידבקו היטב.
- מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות משני הצדדים, עד שהשניצל זהוב ופריך. מוציאים לנייר הסופג. מטגנים את יתר השניצלים.
- מגישים עם פלחי לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
בסרטון קודם ביצים, ואז קמח, ביצים, פירורים. בהסבר הכתוב – בדיוק כמו בבית (קמח-ביצה-פירורים) מה נכון?