סנו רקע

תכינו את הפיתות – שווארמה פרגית פטנט

רוצים להכין שווארמה פרגית בבית בקלי קלות? קבלו מתכון עם פטנט מיוחד, להכנת שווארמה פרגית מושלמת ומהירה שכולם יהנו ממנה
רוצים להכין שווארמה פרגית בבית בקלי קלות? קבלו מתכון עם פטנט מיוחד, להכנת שווארמה פרגית מושלמת ומהירה שכולם יהנו ממנה
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1004.3 קק״ל 2008.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 61.7 גרם
    שומן 45.0 גרם 90.1 גרם
    נתרן 3698.0 מ״ג 7396.0 מ״ג
    חלבון 118.4 גרם 236.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.7 מ״ג 59.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 197.8 מ״ג 395.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1004.3 קק״ל 2008.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 61.7 גרם
    שומן 45.0 גרם 90.1 גרם
    נתרן 3698.0 מ״ג 7396.0 מ״ג
    חלבון 118.4 גרם 236.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.7 מ״ג 59.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 197.8 מ״ג 395.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

המתכון הקבוע שלנו בבית כבר שנים של שווארמה פרגית, כל פעם שיפצרתי קצת את תערובת התבלינים עד שהגעתי לשילוב המושלם ואין פעם אחת שהתבנית לא מתחסלת כמה דקות אחרי שהגשתי את המנה! אני צולה את הפרגיות בתבנית אינגליש כפולה של סנו כדי לייצר דופן עבה שתעביר חום גבוה וכמובן נייר אפייה מעל.

ממליצה להכין סלט קצוץ דק, טחינה, כמה שיפקות בצד… מנה חלומית.

ראיתי אותה לראשונה לפני כמה שנים אצל לימור לניאדו תירוש ומאז התאהבתי. תכינו ותהנו גם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
דנה רייכר
X

9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מניחים את הפרגיות בקערה, מערבבים את תערובת התבלינים עד לקבלת מחית חלקה ומערבבים יחד עם הפרגיות עד לכיסוי מלא. מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות (או ללילה) בקופסא אטומה.
  2. מחממים תנור ל200 מעלות חום עליון תחתון. מכינים נייר אפייה מכווצ’ץ’ (מקל על הסידור) בתוך 2 תבניות אינגליש קייק חזקות (לקבלת דופן עבה).
  3. מסדרים את הפרגיות בשכבות צפופות כאשר כל פעם נצמדים לדופן אחרת של תבנית האינגליש קייק. מהדקים אותן היטב אחת אל השנייה ומניחים מעל את טבעות הבצל.
  4. מכניסים לתנור ל-45 דקות. מוציאים מהתנור ושופכים החוצה את הנוזלים. מחזירים לתנור על מצב גריל ל10 דקות של חריכה ומוציאים לצינון.
  5. שולפים את הפרגיות החוצה באמצעות נייר האפייה ופורסים בעזרת סכין חדה לרצועות דקיקות.
  6. מגישים עם תוספות שאוהבים.

בתיאבון!

שווארמה פרגית עם פטנט
שווארמה פרגית עם פטנט. צילום: דנה רייכר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אורנית

    האמת התאכזבתי. בסרטון זה מוצג כמו הדבר המהיר והקליל בעולם ואבל זה לא מהיר בכלל וגם לא היה מוכן לאכילה בזמן שצוין למרות שהשתמשנו בטמפרטורה הנכונה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות