תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש
תפוח הוא אחד הפירות שאוכלים כקינוח, כמנה ראשונה, כעיקרית, מטוגן, אפוי וטרי והוא טעים בכל אחת מהאופציות. קבלו מתכון של תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש.
תפוח הוא אחד הפירות שאוכלים כקינוח, כמנה ראשונה, כעיקרית, מטוגן, אפוי וטרי והוא טעים בכל אחת מהאופציות. קבלו מתכון של תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש.
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.2 קק״ל 700.8 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.6 גרםשומן 4.9 גרם 19.7 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.7 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 15.9 גרםשומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 29.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 98.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.2 קק״ל 700.8 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.6 גרםשומן 4.9 גרם 19.7 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.7 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 15.9 גרםשומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 29.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 98.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםחצויים
-
1/4 כוס גבינת רוקפור
-
3 כפות דבשלזילוף
-
1 חופן אגוזי מלך
-
3 גבעולי טימין טרי
אופן הכנה
- מחממים תנור על 180 מעלות.
- חוצים את התפוחים לשניים ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית או כף פריזיאית.
- מסדרים את התפוחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהקליפה כלפי מטה.
- ממלאים את התפוחים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך, דבש וטימין.
- אופים במשך כ-25 דקות עד שהתפוחים מתרככים.
אופן הכנה
- מחממים תנור על 180 מעלות.
- חוצים את התפוחים לשניים ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית או כף פריזיאית.
- מסדרים את התפוחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהקליפה כלפי מטה.
- ממלאים את התפוחים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך, דבש וטימין.
- אופים במשך כ-25 דקות עד שהתפוחים מתרככים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן