-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.1 קק״ל 2454.8 קק״לפחמימות 60.3 גרם 361.5 גרםסוכר 5.6 גרם 33.7 גרםשומן 2.5 גרם 15.0 גרםנתרן 29.7 מ״ג 178.0 מ״גחלבון 30.8 גרם 184.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות409
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.1 קק״ל 2454.8 קק״לפחמימות 60.3 גרם 361.5 גרםסוכר 5.6 גרם 33.7 גרםשומן 2.5 גרם 15.0 גרםנתרן 29.7 מ״ג 178.0 מ״גחלבון 30.8 גרם 184.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 409 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה במילוי עוף
-
6 תפוחי אדמה גדוליםעם הקליפה
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
-
1 כף שמן סויה
-
2 כפות רוטב ברביקיו
-
1/4 כוס מיםממי הבישול של העוף
-
טיפה שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
4 כפיות מיונז לייט
-
חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שהם כמעט רכים.
- מניחים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי מלא ומרק עוף.
- מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות עד שהעוף מתרכך.
- מוציאים את העוף ושומרים את מרק העוף בצד. מפרקים את חזה העוף המבושל לסיבים עבים.
- מחממים שמן במחבת ומקפיצים את העוף להזהבה קלה.
- מוסיפים את רוטב הברביקיו ורבע כוס ממרק העוף, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מצטמצם.
- מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור (לא מכבים אותו) ומייצרים בזהירות חתכים לאורך מבלי לחתוך את תפוחי האדמה עד הסוף.
- מרוקנים קלות את תפוחי האדמה בעזרת כף או כפית.
- יוצקים לתוך כל תפוח אדמה מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וממלאים בנדיבות בחתיכות העוף ברוטב הברביקיו.
- מחזירים לתנור למשך 4 דקות נוספות.
- מגישים עם תלולית מיונז קל ובצל ירוק קצוץ מעל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שהם כמעט רכים.
- מניחים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי מלא ומרק עוף.
- מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות עד שהעוף מתרכך.
- מוציאים את העוף ושומרים את מרק העוף בצד. מפרקים את חזה העוף המבושל לסיבים עבים.
- מחממים שמן במחבת ומקפיצים את העוף להזהבה קלה.
- מוסיפים את רוטב הברביקיו ורבע כוס ממרק העוף, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מצטמצם.
- מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור (לא מכבים אותו) ומייצרים בזהירות חתכים לאורך מבלי לחתוך את תפוחי האדמה עד הסוף.
- מרוקנים קלות את תפוחי האדמה בעזרת כף או כפית.
- יוצקים לתוך כל תפוח אדמה מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וממלאים בנדיבות בחתיכות העוף ברוטב הברביקיו.
- מחזירים לתנור למשך 4 דקות נוספות.
- מגישים עם תלולית מיונז קל ובצל ירוק קצוץ מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן