תפוחי אדמה בתנור: קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים עם קיק מרענן!
נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ - רוצו מהר להכין את מנת קוביות תפוחי האדמה המפנקת והגישו עם גבינה בולגרית מרעננת!
נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ - רוצו מהר להכין את מנת קוביות תפוחי האדמה המפנקת והגישו עם גבינה בולגרית מרעננת!
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.6 קק״ל 636.5 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 9.0 גרם 72.0 גרםנתרן 726.1 מ״ג 5808.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות80
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.6 קק״ל 636.5 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 9.0 גרם 72.0 גרםנתרן 726.1 מ״ג 5808.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
ממטבחה של ענת אלישע ישירות אליכם – מנה של קוביות תפוחי אדמה בתנור בה כל ביס הוא תענוג של קריספיות מתפצחת, רכות מלטפת וטוויסט קריר של בולגרית מגורדת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 80 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה
-
15 יחידות תפוחי אדמה לאפייה ובישול
-
1 כפית מלח דק
אפייה
-
1/3 כוס שמן זית
-
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטי
הגשה
-
2 כפות גבינה בולגרית
אופן הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
- מניחים בסיר וממלאים במים, עד לכיסוי תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה על כיריים ומוסיפים כפית שטוחה של מלח.
- מבשלים 10 דקות מרגע הרתיחה.
- מחממים תנור לחום 210 מעלות על מצב טורבו.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לתבנית. מזלפים שמן זית ומפזרים מלח אטלנטי.
- מערבבים קלות ומכניסים לתנור לאפייה של 45 דקות עד הזהבה עמוקה.
- מקשטים בגבינה בולגרית מגוררת ובתאבון!
אופן הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
- מניחים בסיר וממלאים במים, עד לכיסוי תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה על כיריים ומוסיפים כפית שטוחה של מלח.
- מבשלים 10 דקות מרגע הרתיחה.
- מחממים תנור לחום 210 מעלות על מצב טורבו.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לתבנית. מזלפים שמן זית ומפזרים מלח אטלנטי.
- מערבבים קלות ומכניסים לתנור לאפייה של 45 דקות עד הזהבה עמוקה.
- מקשטים בגבינה בולגרית מגוררת ובתאבון!
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
הכנתי כמה פעמים, פשוט מעולה! יוצא פריך מבפנים וקריספי מבחוץ כמו שכתוב!
משמח מאוד לקרוא, משה, תודה רבה!