תפוחי אדמה בתנור: קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים עם קיק מרענן!

נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ - רוצו מהר להכין את מנת קוביות תפוחי האדמה המפנקת והגישו עם גבינה בולגרית מרעננת!
נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ - רוצו מהר להכין את מנת קוביות תפוחי האדמה המפנקת והגישו עם גבינה בולגרית מרעננת!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.6 קק״ל 636.5 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 9.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 726.1 מ״ג 5808.8 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.6 קק״ל 636.5 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 9.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 726.1 מ״ג 5808.8 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

ממטבחה של ענת אלישע ישירות אליכם – מנה של קוביות תפוחי אדמה בתנור בה כל ביס הוא תענוג של קריספיות מתפצחת, רכות מלטפת וטוויסט קריר של בולגרית מגורדת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
ענת אלישע
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אפייה

הגשה


אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
  2. מניחים בסיר וממלאים במים, עד לכיסוי תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה על כיריים ומוסיפים כפית שטוחה של מלח.
  3. מבשלים 10 דקות מרגע הרתיחה.
  4. מחממים תנור לחום 210 מעלות על מצב טורבו.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לתבנית. מזלפים שמן זית ומפזרים מלח אטלנטי.
  7. מערבבים קלות ומכניסים לתנור לאפייה של 45 דקות עד הזהבה עמוקה.
  8. מקשטים בגבינה בולגרית מגוררת ובתאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה בתנור: קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים עם קיק מרענן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אליעזר מירון

    הכנתי כמה פעמים, פשוט מעולה! יוצא פריך מבפנים וקריספי מבחוץ כמו שכתוב!

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח מאוד לקרוא, משה, תודה רבה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות