-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 359.2 קק״ל 1077.5 קק״לפחמימות 21.4 גרם 64.3 גרםשומן 14.9 גרם 44.8 גרםנתרן 670.5 מ״ג 2011.6 מ״גחלבון 28.4 גרם 85.2 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 5.4 גרם 16.3 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 71.7 מ״ג 215.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 1099.9 מ״ג 3299.8 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 20.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 359.2 קק״ל 1077.5 קק״לפחמימות 21.4 גרם 64.3 גרםשומן 14.9 גרם 44.8 גרםנתרן 670.5 מ״ג 2011.6 מ״גחלבון 28.4 גרם 85.2 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 5.4 גרם 16.3 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 71.7 מ״ג 215.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 1099.9 מ״ג 3299.8 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 20.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 359 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאצ'וס
-
1 חבילה נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערב
בולונז
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
5 שיני שום
-
1 פלפל אדום בינוניקצוץ
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף אורגנו יבש
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 עגבניות בינונייםחתוכות לקוביות קטנות
אופן הכנה
- מכינים את הבולונז: בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לשקיפות.
- מוסיפים את השום והפלפל האדום הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהשום מזהיב קלות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
- מרכיבים את המנה: מסדרים כמות יפה של נאצ’וס על צלחת רחבה ומוזגים מעל כמה כפות מתבשיל הבולונז.
אופן הכנה
- מכינים את הבולונז: בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לשקיפות.
- מוסיפים את השום והפלפל האדום הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהשום מזהיב קלות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
- מרכיבים את המנה: מסדרים כמות יפה של נאצ’וס על צלחת רחבה ומוזגים מעל כמה כפות מתבשיל הבולונז.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן