-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 605.9 קק״ל 2423.5 קק״לפחמימות 17.1 גרם 68.5 גרםשומן 60.9 גרם 243.8 גרםנתרן 2681.0 מ״ג 10724.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.5 מ״ג 90.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 41.7 מ״ג 167.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים34
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות606
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 605.9 קק״ל 2423.5 קק״לפחמימות 17.1 גרם 68.5 גרםשומן 60.9 גרם 243.8 גרםנתרן 2681.0 מ״ג 10724.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.5 מ״ג 90.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 41.7 מ״ג 167.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 34 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 606 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה "חרטא"
-
250 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
6 כפות שמן זית
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כפית שטוחה בהרט
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית מלח דק
מרינדה שווארמה
-
250 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
6 כפות שמן זית
-
1 כף פפריקה מתוקהמרוקאית
-
1/2 כפית בהרט
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית תבלין גריל
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כף תבלין שווארמה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שטוחה מלח דק
מרינדה חרדל, שום ודבש
-
250 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
6 כפות שמן זית
-
5 שיני שוםכתוש
-
1 כפית גדושה חרדל דיז’ון
-
3 כפות מיץ לימוןמחצי לימון
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית מלח דק
מרינדה זעתר ודבש
-
250 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
6 כפות שמן זית
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כף גדושה זעתר
-
1 כפית מלח דק
-
1 1/2 כפיות דבש
אופן הכנה
- פותחים את כל אחת מהשקיות של זיפלוק, שמים את מרכיבי המרינדות, סוגרים, משקשקים הכל ומכניסים למקרר. המרינדות נשמרות במקרר עד יומיים.
- בכל פעם שרוצים להכין חזה עוף מוציאים את המרינדה הרצויה, מוסיפים לשקית את חזה העוף, מערבבים היטב וצולים על האש, בתנור או על המחבת.
- שימו לב שבכל מרינדה תוכלו לשחק עם הכמויות והמלח לפי טעמכם האישי.
אופן הכנה
- פותחים את כל אחת מהשקיות של זיפלוק, שמים את מרכיבי המרינדות, סוגרים, משקשקים הכל ומכניסים למקרר. המרינדות נשמרות במקרר עד יומיים.
- בכל פעם שרוצים להכין חזה עוף מוציאים את המרינדה הרצויה, מוסיפים לשקית את חזה העוף, מערבבים היטב וצולים על האש, בתנור או על המחבת.
- שימו לב שבכל מרינדה תוכלו לשחק עם הכמויות והמלח לפי טעמכם האישי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם אני רוצה להכין קילו הכפלת הכמויות לא הגיונית .
היי תמי, אלו המתכונים לכל אחד מהמרינדות. את יכולה להפחית בכמות התערובות