-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 706.1 גרםשומן 8.2 גרם 181.2 גרםנתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרםשומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרםכולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות200
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 706.1 גרםשומן 8.2 גרם 181.2 גרםנתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרםשומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרםכולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
אוזני המן שהתחפשו לזברה! הן יפות, טעימות, קלות להכנה וישדרגו את המראה של משלוח המנות שלכם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 200 | כמות מנות 22 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצקים: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית.
- מוסיפים וניל ומעבדים עוד חצי דקה.
- מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה.
- מוסיפים מלח ואת יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מחלקים לשני חלקים ומעבדים לתוך חצי מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום (הכי נוח במיקסר).
- עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מברישים במים ומניחים בצק על בצק, ומגלגלים יחד לרולדה. חותכים לפרוסות דקות ומחברים את הפרוסות יחד לבצק “זברה”.
- מרדדים מעט, קורצים לעיגולים וממלאים בכפית מלית. צובטים את הקצוות לאזני המן.
- מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצקים: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית.
- מוסיפים וניל ומעבדים עוד חצי דקה.
- מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה.
- מוסיפים מלח ואת יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מחלקים לשני חלקים ומעבדים לתוך חצי מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום (הכי נוח במיקסר).
- עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מברישים במים ומניחים בצק על בצק, ומגלגלים יחד לרולדה. חותכים לפרוסות דקות ומחברים את הפרוסות יחד לבצק “זברה”.
- מרדדים מעט, קורצים לעיגולים וממלאים בכפית מלית. צובטים את הקצוות לאזני המן.
- מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן