סנו רקע

אורז ירוק בתנור של רון יוחננוב

אורז בסגנון פרסי של רון יוחננוב, כל כך קל להכנה בזכות שיטת 'שגר ושכח' ערבבו את המרכיבים ותנו לתנור לעשות את העבודה!
אורז בסגנון פרסי של רון יוחננוב, כל כך קל להכנה בזכות שיטת 'שגר ושכח' ערבבו את המרכיבים ותנו לתנור לעשות את העבודה!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 837.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 98.9 גרם
    שומן 4.0 גרם 32.1 גרם
    נתרן 109.4 מ״ג 875.4 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 13.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 185.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 101.5 מ״ג 811.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 837.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 98.9 גרם
    שומן 4.0 גרם 32.1 גרם
    נתרן 109.4 מ״ג 875.4 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 13.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 185.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 101.5 מ״ג 811.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

נתקעתם בלי רעיון לארוחת צהריים? נמאס לכם מסתם אורז לבן? קבלו אורז ירוק ירוק ומתובל של רון יוחננוב שעושים במינימום עבודה, מינימום כלים ומינימום התעסקות! תוספת מעולה לכל תבשיל בשרי ובסיס לארוחה מזינה ומשביעה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
רון יוחננוב
X

20 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז  


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את האורז ושאר המרכיבים, מלבד המים.
  3. מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפים את המים הרותחים ומכסים בסנו סושי רדיד אלומניום.
  4. אופים במשך שעה בתנור. מגישים חם.

    אורז ירוק אפוי. צילום: רון יוחננוב
    אורז ירוק אפוי. צילום: רון יוחננוב

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז ירוק בתנור של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    Ruthy Lachman Paul

    המתכון המקורי זכור לי מספר מלפני כ 40 שנה בני סיידא. אני מכינה את זה בכלי של לפיד קרמיקה עם מכסה כ 40 שנה

      Avatar
      מערכת Foody

      מרשים ביותר רותי 🙂

    Avatar
    רויטל ירושלמי

    האם אפשר להוסיף אפונה? אם כן, באיזה שלב? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רויטל, תודה רבה, כן, אין בעיה, ביחד עם שאר המרכיבים (אפונה מוכנה, לא יבשה)

    Avatar
    רויטל ירושלמי

    שלום רון, ראשית תודה על המתכון 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות