-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2737.9 קק״ל 2737.9 קק״לפחמימות 246.1 גרם 246.1 גרםשומן 138.4 גרם 138.4 גרםנתרן 574.7 מ״ג 574.7 מ״גחלבון 38.7 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרםשומן רווי 82.5 גרם 82.5 גרםכולסטרול 421.6 מ״ג 421.6 מ״גסידן 1319.5 מ״ג 1319.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1871.6 מ״ג 1871.6 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות2738
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2737.9 קק״ל 2737.9 קק״לפחמימות 246.1 גרם 246.1 גרםשומן 138.4 גרם 138.4 גרםנתרן 574.7 מ״ג 574.7 מ״גחלבון 38.7 גרם 38.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרםשומן רווי 82.5 גרם 82.5 גרםכולסטרול 421.6 מ״ג 421.6 מ״גסידן 1319.5 מ״ג 1319.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1871.6 מ״ג 1871.6 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 2738 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם שוקולד מריר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קפה נמס
-
3/4כוס או 180 מ"ל ויסקי
אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
צריך קירור? כמה זמן ניתן להשתות?
היי לילך, לשמור בקירור עד חודש
מה גודל הבקבוק שיוצא? ומה אפשר להוסיף בשביל שיצא מעט סמיך
היי שיר גודל הבקבוק סביב 750 מ”ל וע”מ לסמיך ניתן להוסיף עוד 1-2 קוביות שוקולד
האם זה יוצא סמיך או מיימי?
מיימי