אנטיפסטי ברוטב אסיאתי
לפעמים כל מה שבא לנו זה לגוון את הירקות האפויים שלנו בתנור. קבלו דרך קלילה וטעימה לשדרג את הירקות שאנחנו הכי אוהבים עם אנטיפסטי אסיאתי. בתיאבון!
לפעמים כל מה שבא לנו זה לגוון את הירקות האפויים שלנו בתנור. קבלו דרך קלילה וטעימה לשדרג את הירקות שאנחנו הכי אוהבים עם אנטיפסטי אסיאתי. בתיאבון!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.2 קק״ל 1940.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 294.0 גרםשומן 12.7 גרם 63.4 גרםנתרן 1214.6 מ״ג 6073.1 מ״גחלבון 5.8 גרם 29.2 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 43.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.0 מ״ג 545.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 948.2 מ״ג 4740.8 מ״גאבץ 94.5 מ״ג 472.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות388
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 388.2 קק״ל 1940.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 294.0 גרםשומן 12.7 גרם 63.4 גרםנתרן 1214.6 מ״ג 6073.1 מ״גחלבון 5.8 גרם 29.2 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 43.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.0 מ״ג 545.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 948.2 מ״ג 4740.8 מ״גאבץ 94.5 מ״ג 472.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 388 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
1 חבילה גזר צבעוני
-
500גרם או 1 חבילה תפוח אדמה קטן
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 בצל בינוני
-
1 סלק גדול
-
1 בטטה גדולה
-
1 ראש שום
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבMaxChup
-
3 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן אורגנו טריעלים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- קולפים וחותכים גס את כל ירקות השורש.
- מסדרים את הירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה ומערבבים היטב.
- מוזגים את הרוטב מעל הירקות ומערבבים בעדינות עד שכל הירקות מצופים. מעל מפזרים אורגנו טרי.
- עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך כ-40 דקות. מוציאים את נייר הכסף ואופיים עוד כ-40 דקות עד שהירקות מוכנים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- קולפים וחותכים גס את כל ירקות השורש.
- מסדרים את הירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה ומערבבים היטב.
- מוזגים את הרוטב מעל הירקות ומערבבים בעדינות עד שכל הירקות מצופים. מעל מפזרים אורגנו טרי.
- עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך כ-40 דקות. מוציאים את נייר הכסף ואופיים עוד כ-40 דקות עד שהירקות מוכנים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן