סנו רקע

ארוחת בוקר ב-10 דקות

מאחדים את ארוחת הבוקר למנה אחת טעימה ומשביעה - ארוחת בוקר של לחם קלוי עם ביצה, גבינות ופלפל אדום בנינג'ה גריל
מאחדים את ארוחת הבוקר למנה אחת טעימה ומשביעה - ארוחת בוקר של לחם קלוי עם ביצה, גבינות ופלפל אדום בנינג'ה גריל
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    462
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 462.3 קק״ל 924.5 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 46.1 גרם
    שומן 25.6 גרם 51.3 גרם
    נתרן 1565.1 מ״ג 3130.1 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 25.9 גרם
    כולסטרול 290.2 מ״ג 580.4 מ״ג
    סידן 326.3 מ״ג 652.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 281.7 מ״ג 563.4 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    462
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 462.3 קק״ל 924.5 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 46.1 גרם
    שומן 25.6 גרם 51.3 גרם
    נתרן 1565.1 מ״ג 3130.1 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 25.9 גרם
    כולסטרול 290.2 מ״ג 580.4 מ״ג
    סידן 326.3 מ״ג 652.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 281.7 מ״ג 563.4 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
ליאת מועלם
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית לנינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם ועליו מניחים שתי פרוסות לחם.
  2. בעזרת כף או כוס מייצרים שקע בכל פרוסת לחם. חותכים את הגמבות לעיגולים רחבים ומניחים אחד על כל פרוסת לחם כך שיעטוף את השקע.
  3. שוברים ביצה לתוך כל חישוק של גמבה, מפזרים מעל מלח, פלפל וגבינות.
  4. אופים בנינג’ה 190 מעלות למשך 10 דקות. מגישים ישר.

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות