-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 462.3 קק״ל 924.5 קק״לפחמימות 23.1 גרם 46.1 גרםשומן 25.6 גרם 51.3 גרםנתרן 1565.1 מ״ג 3130.1 מ״גחלבון 33.0 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 13.0 גרם 25.9 גרםכולסטרול 290.2 מ״ג 580.4 מ״גסידן 326.3 מ״ג 652.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 281.7 מ״ג 563.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות462
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 462.3 קק״ל 924.5 קק״לפחמימות 23.1 גרם 46.1 גרםשומן 25.6 גרם 51.3 גרםנתרן 1565.1 מ״ג 3130.1 מ״גחלבון 33.0 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 13.0 גרם 25.9 גרםכולסטרול 290.2 מ״ג 580.4 מ״גסידן 326.3 מ״ג 652.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 281.7 מ״ג 563.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 462 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פרוסות בריוש
-
1/2 פלפל אדום בינוני2 חישוקים
-
2 ביצים M
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
100 גרם גבינה בולגריתמגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מרפדים תבנית לנינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם ועליו מניחים שתי פרוסות לחם.
- בעזרת כף או כוס מייצרים שקע בכל פרוסת לחם. חותכים את הגמבות לעיגולים רחבים ומניחים אחד על כל פרוסת לחם כך שיעטוף את השקע.
- שוברים ביצה לתוך כל חישוק של גמבה, מפזרים מעל מלח, פלפל וגבינות.
- אופים בנינג’ה 190 מעלות למשך 10 דקות. מגישים ישר.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- מרפדים תבנית לנינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם ועליו מניחים שתי פרוסות לחם.
- בעזרת כף או כוס מייצרים שקע בכל פרוסת לחם. חותכים את הגמבות לעיגולים רחבים ומניחים אחד על כל פרוסת לחם כך שיעטוף את השקע.
- שוברים ביצה לתוך כל חישוק של גמבה, מפזרים מעל מלח, פלפל וגבינות.
- אופים בנינג’ה 190 מעלות למשך 10 דקות. מגישים ישר.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן