< רקע נינג'ה

ארוחת בוקר מפתיעה: אבוקדו עם ביצת עין בנינג’ה גריל

אבוקדו עם ביצת עין בגריל כבר יצא לכם לטעום? מתכון פשוט ומהיר שישדרג לכם את ארוחת הבוקר! רק להוסיף פרוסת לחם או טוסט ולהתענג
אבוקדו עם ביצת עין בגריל כבר יצא לכם לטעום? מתכון פשוט ומהיר שישדרג לכם את ארוחת הבוקר! רק להוסיף פרוסת לחם או טוסט ולהתענג
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.8 קק״ל 471.1 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 36.6 גרם
    נתרן 363.1 מ״ג 1452.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 140.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 96.4 מ״ג 385.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.8 קק״ל 471.1 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 36.6 גרם
    נתרן 363.1 מ״ג 1452.3 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 35.2 מ״ג 140.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 96.4 מ״ג 385.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

האם חשבתם פעם על שילוב אבוקדו וביצת עין? אם כל אחד מהם בנפרד נשמע לכם רעיון טוב, דעו שביחד הם משתדכים לכדי ארוחת בוקר או בראנץ’ חלומיים! קבלו מתכון פשוט, טעים ובריא שמכינים בצ’יק בגריל ומגישים עם לחם או טוסט.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את הגריל לנינג’ה גריל וסגורים את המכסה.
  2. מדליקים את המכשיר. בוחרים פונקציית “גריל”, מכוונים ל-HI ו-6 דקות. לוחצים על הכפתור התחלה.
  3. בזמן שהיחידה מתחממת, חוצים את האבוקדו לאורכו, מסירים את הגלעין ומשאירים את הקליפה.
  4. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, המלח והפלפל. מברישים את פנים האבוקדו בשמן הזית המתובל. לאחר מכן שוברים ביצה במרכז כל חצי אבוקדו.
  5. כשהמכשיר מצפצף שהוא חם, מניחים את האבוקדו על הגריל. סוגרים את המכסה למשך 6 דקות (הבישול מסתיים כאשר החלבונים יציבים). מוציאים את האבוקדו מהגריל.
  6. מקשטים את המנה בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
אבוקדו עם ביצת עין1
אבוקדו עם ביצת עין. צילום: חיה טבואדה

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רון קציר

    הוספתי פרמז’ן מגורר. יצא אחלה טעים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות