בורקס פינוקים – כי למי לא בא להתפנק?

מתכון קל להכנה של בורקס פינוקים ביתי משגע במילוי גבינות ועם תוספות של ביצה קשה, חמוצים וטחינה גולמית. מנה פשוטה ומהירה שתסגור לכם את הפינה
מתכון קל להכנה של בורקס פינוקים ביתי משגע במילוי גבינות ועם תוספות של ביצה קשה, חמוצים וטחינה גולמית. מנה פשוטה ומהירה שתסגור לכם את הפינה
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3753.3 קק״ל 3753.3 קק״ל
    פחמימות 206.3 גרם 206.3 גרם
    שומן 300.2 גרם 300.2 גרם
    נתרן 6153.1 מ״ג 6153.1 מ״ג
    חלבון 181.1 גרם 181.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 115.3 גרם 115.3 גרם
    כולסטרול 1079.7 מ״ג 1079.7 מ״ג
    סידן 2276.6 מ״ג 2276.6 מ״ג
    ברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 1612.2 מ״ג 1612.2 מ״ג
    אבץ 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3753.3 קק״ל 3753.3 קק״ל
    פחמימות 206.3 גרם 206.3 גרם
    שומן 300.2 גרם 300.2 גרם
    נתרן 6153.1 מ״ג 6153.1 מ״ג
    חלבון 181.1 גרם 181.1 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 115.3 גרם 115.3 גרם
    כולסטרול 1079.7 מ״ג 1079.7 מ״ג
    סידן 2276.6 מ״ג 2276.6 מ״ג
    ברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 1612.2 מ״ג 1612.2 מ״ג
    אבץ 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גבינת ״סימפוניה״ עם גבינה צהובה, ביצים, מלח ופלפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. ממלאים ריבוע של בצק עלים בתערובת הגבינות, סוגרים לצורת משולש ענקי ומהדקים את הקצוות עם מזלג.
  3. מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
  4. כשהבורקס מוכן פותחים אותו בזהירות, ממלאים בביצה קשה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וטחינה גולמית. אוכלים חם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס פינוקים – כי למי לא בא להתפנק?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירן, איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות