-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.2 קק״ל 5414.5 קק״לפחמימות 15.7 גרם 501.0 גרםשומן 2.2 גרם 70.4 גרםנתרן 106.7 מ״ג 3413.4 מ״גחלבון 20.1 גרם 644.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.4 גרםשומן רווי 0.7 גרם 22.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.9 מ״ג 317.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 6.5 מ״ג 206.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות169
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.2 קק״ל 5414.5 קק״לפחמימות 15.7 גרם 501.0 גרםשומן 2.2 גרם 70.4 גרםנתרן 106.7 מ״ג 3413.4 מ״גחלבון 20.1 גרם 644.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.4 גרםשומן רווי 0.7 גרם 22.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.9 מ״ג 317.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 6.5 מ״ג 206.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 169 | כמות מנות 32 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ק"ג חזה עוף שלם
-
1 כוס קמח לבן
-
1/3 כוס מים
-
1/3 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כוסות פירורי לחם צהוביםמזרח מערב
-
2 כוסות פירורי לחם עם בטטה סגולהמזרח מערב
אופן הכנה
- פורסים כל חזה עוף ל-4 חלקים שווים ומשפדים בשיפודים קצרים.
- בקערית מערבבים קמח, מים, סויה, צ׳ילי מתוק עד לקבלת בלילה אחידה.
- שמים בצלחות שונות את הפנקו הצהוב והפנקו הסגול.
- טובלים את החזה עוף המשופד בבלילה, מורידים שאריות (ממתינים לנזילה כמה שניות) ומצפים בפנקו. מהדקים במעט את הפנקו לחזה העוף בעזרת לחיצות.
- מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית ומטגנים את השניצל במשך 3 דקות לכל אחד - אם האש לא תהיה בינונית הפנקו יישרף וחזה העוף לא יהיה מוכן במרכזו.
- מעבירים לרשת צינון או לנייר סופג ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
* טיפ - יש לטגן ארטיק אחד טסט - לבחון את המוכנות של העוף ורק אז להמשיך טיגון של שאר השניצלים. אם נשרף ובפנים לא עשוי - יש להוריד ללהבה חלשה יותר, אם ספג שמן ונשאר בהיר - יש להגביר את האש.
אופן הכנה
- פורסים כל חזה עוף ל-4 חלקים שווים ומשפדים בשיפודים קצרים.
- בקערית מערבבים קמח, מים, סויה, צ׳ילי מתוק עד לקבלת בלילה אחידה.
- שמים בצלחות שונות את הפנקו הצהוב והפנקו הסגול.
- טובלים את החזה עוף המשופד בבלילה, מורידים שאריות (ממתינים לנזילה כמה שניות) ומצפים בפנקו. מהדקים במעט את הפנקו לחזה העוף בעזרת לחיצות.
- מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית ומטגנים את השניצל במשך 3 דקות לכל אחד - אם האש לא תהיה בינונית הפנקו יישרף וחזה העוף לא יהיה מוכן במרכזו.
- מעבירים לרשת צינון או לנייר סופג ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
* טיפ - יש לטגן ארטיק אחד טסט - לבחון את המוכנות של העוף ורק אז להמשיך טיגון של שאר השניצלים. אם נשרף ובפנים לא עשוי - יש להוריד ללהבה חלשה יותר, אם ספג שמן ונשאר בהיר - יש להגביר את האש.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן