-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.3 קק״ל 3373.1 קק״לפחמימות 35.0 גרם 350.0 גרםשומן 19.7 גרם 196.9 גרםנתרן 239.2 מ״ג 2392.3 מ״גחלבון 5.8 גרם 58.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרםשומן רווי 11.2 גרם 111.7 גרםכולסטרול 148.3 מ״ג 1483.0 מ״גסידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 86.1 מ״ג 861.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות337
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.3 קק״ל 3373.1 קק״לפחמימות 35.0 גרם 350.0 גרםשומן 19.7 גרם 196.9 גרםנתרן 239.2 מ״ג 2392.3 מ״גחלבון 5.8 גרם 58.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרםשומן רווי 11.2 גרם 111.7 גרםכולסטרול 148.3 מ״ג 1483.0 מ״גסידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 86.1 מ״ג 861.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.3 מ״גסגור
עוגת רולדה: היא גם פרווה, גם יפייפיה ומורכבת מטורט פשוט, בשילוב קרם לא מתוחכם וטעים שכולם אוהבים. הכול מגולגל ומקושט בצבעי שוקו וניל שעושים חשק לטרוף.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 337 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
2 מיכלים שמנת צמחית להקצפה
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס חלב שיבולת שועל
אופן הכנה
- מפרידים את החלבונים מהחלמונים.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד ליצירת קצף יציב.
- בקערה נפרדת, טורפים יחד את החלמונים עם השמן והקקאו ומקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת ומיד לאחר מכן את הקמח.
- משמנים תבנית מרופדת נייר אפייה בעזרת תרסיס שמן ומוזגים את בלילת הרולדה אל התבנית של התנור.
- משטחים בעזרת פלטה או לקקן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
- כשהעוגה יציבה וחמימה עדיין, מגלגלים לרולדה ושמים בצד להתייצבות.
- מכינים את המלית: מכניסים לקערת מיקסר את כל מצרכי המלית ומעבדים עד הגעה לקצפת יציבה.
- לאחר הקירור, פותחים את העוגה, מורחים את המלית בשכבה אחידה ומגלגלים בעדינות.
- ביתרת המלית מקשטים את הרולדה בזילופי קרם, בעזרת שקית זילוף עם צנתר משונן.
- חותכים לפרוסות אישיות ומגישים.
אופן הכנה
- מפרידים את החלבונים מהחלמונים.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד ליצירת קצף יציב.
- בקערה נפרדת, טורפים יחד את החלמונים עם השמן והקקאו ומקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת ומיד לאחר מכן את הקמח.
- משמנים תבנית מרופדת נייר אפייה בעזרת תרסיס שמן ומוזגים את בלילת הרולדה אל התבנית של התנור.
- משטחים בעזרת פלטה או לקקן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
- כשהעוגה יציבה וחמימה עדיין, מגלגלים לרולדה ושמים בצד להתייצבות.
- מכינים את המלית: מכניסים לקערת מיקסר את כל מצרכי המלית ומעבדים עד הגעה לקצפת יציבה.
- לאחר הקירור, פותחים את העוגה, מורחים את המלית בשכבה אחידה ומגלגלים בעדינות.
- ביתרת המלית מקשטים את הרולדה בזילופי קרם, בעזרת שקית זילוף עם צנתר משונן.
- חותכים לפרוסות אישיות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
תודה רבה מירי יקרה על מתכונים מעולים
יצא יפה שלי טעים יותר