בגט עראייס בטוסטר: תכינו אחד גם לעצמכם טוב?

כולם מכירים עראייס, אבל עראייס בבגט יצא לכם לאכול? בגט לבן ממולא בקבב עסיסי שנצלים יחד בטוסטר. עסיסי, טעים והכי מגרה בעולם!
כולם מכירים עראייס, אבל עראייס בבגט יצא לכם לאכול? בגט לבן ממולא בקבב עסיסי שנצלים יחד בטוסטר. עסיסי, טעים והכי מגרה בעולם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1686
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1686.3 קק״ל 1686.3 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 26.3 גרם
    שומן 113.3 גרם 113.3 גרם
    נתרן 3450.5 מ״ג 3450.5 מ״ג
    חלבון 130.0 גרם 130.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 32.7 גרם 32.7 גרם
    כולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״ג
    ברזל 18.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1879.5 מ״ג 1879.5 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1686
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1686.3 קק״ל 1686.3 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 26.3 גרם
    שומן 113.3 גרם 113.3 גרם
    נתרן 3450.5 מ״ג 3450.5 מ״ג
    חלבון 130.0 גרם 130.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 32.7 גרם 32.7 גרם
    כולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״ג
    ברזל 18.8 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 1879.5 מ״ג 1879.5 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קבב


אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים את כל המצרכים לקבב היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

    מערבבים את כל המצרכים לקבב בקערה. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את כל המצרכים לקבב בקערה. צילום: שניר גואטה

  2. פותחים את הבגט מצד אחד וממלאים בבשר.

    חוצים את הבגט וממלאים בתערובת הבשר. צילום: שניר גואטה
    חוצים את הבגט וממלאים בתערובת הבשר. צילום: שניר גואטה

  3. מניחים על הטוסטר נייר אפייה, משטחים את הבגט ומניחים בתוך הטוסטר.

    עראייס בגט בטוסטר. צילום: שניר גואטה
    עראייס בגט בטוסטר. צילום: שניר גואטה

  4. מניחים מעל עוד נייר ולחוצים תוך כמה דקות העראייס מוכן. מגישים חם לצד טחינה וסלט ירקות ישראלי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בגט עראייס בטוסטר: תכינו אחד גם לעצמכם טוב?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות