בגט עראייס בטוסטר: תכינו אחד גם לעצמכם טוב?

כולם מכירים עראייס, אבל עראייס בבגט יצא לכם לאכול? בגט לבן ממולא בקבב עסיסי שנצלים יחד בטוסטר. עסיסי, טעים והכי מגרה בעולם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

קבב

אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים את כל המצרכים לקבב היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

    מערבבים את כל המצרכים לקבב בקערה. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את כל המצרכים לקבב בקערה. צילום: שניר גואטה

  2. פותחים את הבגט מצד אחד וממלאים בבשר.

    חוצים את הבגט וממלאים בתערובת הבשר. צילום: שניר גואטה
    חוצים את הבגט וממלאים בתערובת הבשר. צילום: שניר גואטה

  3. מניחים על הטוסטר נייר אפייה, משטחים את הבגט ומניחים בתוך הטוסטר.

    עראייס בגט בטוסטר. צילום: שניר גואטה
    עראייס בגט בטוסטר. צילום: שניר גואטה

  4. מניחים מעל עוד נייר ולחוצים תוך כמה דקות העראייס מוכן. מגישים חם לצד טחינה וסלט ירקות ישראלי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1686.3 קק״ל 1686.3 קק״ל
פחמימות 26.3 גרם 26.3 גרם
שומן 113.3 גרם 113.3 גרם
נתרן 3450.5 מ״ג 3450.5 מ״ג
חלבון 130.0 גרם 130.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 32.7 גרם 32.7 גרם
כולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״ג
סידן 227.4 מ״ג 227.4 מ״ג
ברזל 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג
אשלגן 1963.7 מ״ג 1963.7 מ״ג
אבץ 32.9 מ״ג 32.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar