
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
1 בגט לבן בינוני
קבב
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
4 כפות שמן זיתבמידה והבשר לא מספיק שומני
-
1 כפית כמון טחוןאו תערובת תיבול על האש
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה, מערבבים את כל המצרכים לקבב היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את כל המצרכים לקבב בקערה. צילום: שניר גואטה - פותחים את הבגט מצד אחד וממלאים בבשר.
חוצים את הבגט וממלאים בתערובת הבשר. צילום: שניר גואטה - מניחים על הטוסטר נייר אפייה, משטחים את הבגט ומניחים בתוך הטוסטר.
עראייס בגט בטוסטר. צילום: שניר גואטה - מניחים מעל עוד נייר ולחוצים תוך כמה דקות העראייס מוכן. מגישים חם לצד טחינה וסלט ירקות ישראלי.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1686.3
קק״ל
1686.3
קק״ל
פחמימות
26.3
גרם
26.3
גרם
שומן
113.3
גרם
113.3
גרם
נתרן
3450.5
מ״ג
3450.5
מ״ג
חלבון
130.0
גרם
130.0
גרם
סיבים תזונתיים
3.7
גרם
3.7
גרם
שומן רווי
32.7
גרם
32.7
גרם
כולסטרול
455.0
מ״ג
455.0
מ״ג
סידן
227.4
מ״ג
227.4
מ״ג
ברזל
19.1
מ״ג
19.1
מ״ג
אשלגן
1963.7
מ״ג
1963.7
מ״ג
אבץ
32.9
מ״ג
32.9
מ״ג
תגובות (0)