-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 375.3 קק״ל 4503.3 קק״לפחמימות 30.7 גרם 369.0 גרםשומן 21.0 גרם 252.5 גרםנתרן 472.8 מ״ג 5673.9 מ״גחלבון 11.2 גרם 134.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.8 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.2 גרםכולסטרול 39.0 מ״ג 467.8 מ״גסידן 164.6 מ״ג 1974.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 63.9 מ״ג 766.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 375.3 קק״ל 4503.3 קק״לפחמימות 30.7 גרם 369.0 גרםשומן 21.0 גרם 252.5 גרםנתרן 472.8 מ״ג 5673.9 מ״גחלבון 11.2 גרם 134.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.8 גרםשומן רווי 12.8 גרם 153.2 גרםכולסטרול 39.0 מ״ג 467.8 מ״גסידן 164.6 מ״ג 1974.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 63.9 מ״ג 766.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
-
1 ביצה M
-
250 גרם גבינת קשקבל
-
1 חבילה מלאווח
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומגרדים פנימה את הקשקבל.
- מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן וחוצים לשניים (מרכיבים כל בורקס מחצי מלאווח).
- שמים כף של המלית בצד אחד של 1/2 המלאווח ומקפלים לשניים.
- מהדקים את השוליים בעזרת שיני המזלג, כדי שהם לא ייפתחו באפייה. מסדרים על גבי התבנית, אופים 25 דקות להשחמה ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומגרדים פנימה את הקשקבל.
- מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן וחוצים לשניים (מרכיבים כל בורקס מחצי מלאווח).
- שמים כף של המלית בצד אחד של 1/2 המלאווח ומקפלים לשניים.
- מהדקים את השוליים בעזרת שיני המזלג, כדי שהם לא ייפתחו באפייה. מסדרים על גבי התבנית, אופים 25 דקות להשחמה ומגישים.
הערות
- אם רוצים, טובלים את הבורקסים לפני האפייה בקערה עם שומשום, לקישוט
הערות
- אם רוצים, טובלים את הבורקסים לפני האפייה בקערה עם שומשום, לקישוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן