ביסקוטי – זה מה שהקפה שלכם צריך!
קבלו מתכון נפלא של ביסקוטי - עוגיות איטלקיות מפורסמות, פריכות, קראנצ'יות וסופר טעימות, שפשוט להכין בבית, וכיף להגיש ליד הקפה או תה
קבלו מתכון נפלא של ביסקוטי - עוגיות איטלקיות מפורסמות, פריכות, קראנצ'יות וסופר טעימות, שפשוט להכין בבית, וכיף להגיש ליד הקפה או תה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.5 קק״ל 4252.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 518.3 גרםשומן 5.1 גרם 179.2 גרםנתרן 62.9 מ״ג 2200.7 מ״גחלבון 3.7 גרם 128.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 47.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 17.7 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 886.2 מ״גסידן 29.5 מ״ג 1033.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 18.1 מ״גאשלגן 81.4 מ״ג 2848.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות122
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.5 קק״ל 4252.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 518.3 גרםשומן 5.1 גרם 179.2 גרםנתרן 62.9 מ״ג 2200.7 מ״גחלבון 3.7 גרם 128.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 47.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 17.7 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 886.2 מ״גסידן 29.5 מ״ג 1033.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 18.1 מ״גאשלגן 81.4 מ״ג 2848.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 15.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 122 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
2 כפות ליקר קפהאפשר להחליף את הליקר בכמות זהה של מים/חלב צמחי
-
300 גרם שקדים טבעייםאפשר להחליף את השקדים באגוזים לא קלויים, או בתערובת אגוזים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- עובדיםב-2 קערות: בקערה אחת מנפים יחד את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה שנייה טורפים את הביצים עם סוכר, סוכר וניל וליקר. יוצקים את הנוזלים לקערה עם החומרים היבשים ומערבבים לקבלת בצק דביק. מערבבים פנימה את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך כ-30 ס”מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30 דקות או עד שהכיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה. מצננים לגמרי.
- אל תדלגו על שלב הצינון - אחרת הכיכרות יתפוררו ויהיו קשות מאוד לפריסה. אפשר אפילו לאפות את הכיכרות יום מראש, ולפרוס ולאפות אפייה שנייה למחרת.
- פורסים בסכין לחם לפרוסות דקות ומניחים על רשת. מחזירים לאפייה נוספת לייבוש, בחום של 140 מעלות למשך 25 דקות, עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
- מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- עובדיםב-2 קערות: בקערה אחת מנפים יחד את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה שנייה טורפים את הביצים עם סוכר, סוכר וניל וליקר. יוצקים את הנוזלים לקערה עם החומרים היבשים ומערבבים לקבלת בצק דביק. מערבבים פנימה את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך כ-30 ס”מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30 דקות או עד שהכיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה. מצננים לגמרי.
- אל תדלגו על שלב הצינון - אחרת הכיכרות יתפוררו ויהיו קשות מאוד לפריסה. אפשר אפילו לאפות את הכיכרות יום מראש, ולפרוס ולאפות אפייה שנייה למחרת.
- פורסים בסכין לחם לפרוסות דקות ומניחים על רשת. מחזירים לאפייה נוספת לייבוש, בחום של 140 מעלות למשך 25 דקות, עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
- מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
הערות
- אפשר להחליף את הליקר בכמות זהה של מים/חלב צמחי.
- אפשר להחליף את השקדים באגוזים לא קלויים, או בתערובת אגוזים.
הערות
- אפשר להחליף את הליקר בכמות זהה של מים/חלב צמחי.
- אפשר להחליף את השקדים באגוזים לא קלויים, או בתערובת אגוזים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (15)
שלום, כיצד ניתן ליצור מולכם קשר טלפוני לצורך רכישת מספר מוצרים?
היי מורן, זה הקישור לחנות שלנו:
http://www.shop.foody.co.il
את מוזמנת לכתוב לנו אימייל לקבלת סיוע ברכישה:
Shop@foody.co.il