בצק פיצה בטעם עשיר עם פטנט מושלם
מה דעתכם לשדרג את הפיצה הביתית? בצק פיצה בטעם עשיר בקלי קלות! השמנת המתוקה בבצק הופכת אותו לסופר יאמי וכל מה שנשאר לכם זה להעמיס תוספות ולהזמין חברים לזלילה
מה דעתכם לשדרג את הפיצה הביתית? בצק פיצה בטעם עשיר בקלי קלות! השמנת המתוקה בבצק הופכת אותו לסופר יאמי וכל מה שנשאר לכם זה להעמיס תוספות ולהזמין חברים לזלילה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2854.0 קק״ל 2854.0 קק״לפחמימות 280.9 גרם 280.9 גרםשומן 213.9 גרם 213.9 גרםנתרן 4632.4 מ״ג 4632.4 מ״גחלבון 137.1 גרם 137.1 גרםסיבים תזונתיים 60.5 גרם 60.5 גרםשומן רווי 137.4 גרם 137.4 גרםכולסטרול 167.0 מ״ג 167.0 מ״גסידן 1240.3 מ״ג 1240.3 מ״גברזל 53.0 מ״ג 53.0 מ״גאשלגן 512.6 מ״ג 512.6 מ״גאבץ 55.8 מ״ג 55.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2854
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2854.0 קק״ל 2854.0 קק״לפחמימות 280.9 גרם 280.9 גרםשומן 213.9 גרם 213.9 גרםנתרן 4632.4 מ״ג 4632.4 מ״גחלבון 137.1 גרם 137.1 גרםסיבים תזונתיים 60.5 גרם 60.5 גרםשומן רווי 137.4 גרם 137.4 גרםכולסטרול 167.0 מ״ג 167.0 מ״גסידן 1240.3 מ״ג 1240.3 מ״גברזל 53.0 מ״ג 53.0 מ״גאשלגן 512.6 מ״ג 512.6 מ״גאבץ 55.8 מ״ג 55.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2854 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כף סוכר לבן
-
2 כפיות שמרים יבשים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף קמח תירס אינסטנט
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1 כפית מלח דק
טופינגס
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
חופן זיתים ירוקים
-
חופן גרגירי תירס
-
10 קוביות גבינת פטה 5%קטנות
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מכניסים לקערת המיקסר את השמנת, השמרים והסוכר, מערבלים כדקה, או מערבבים ידנית ומניחים בצד למשך 10 דקות.
- מוסיפים את הקמחים, אבקת השום, המלח והשמן זית ומערבבים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ואלסטי, כ-10 דקות.
- משמנים בשמן זית את הקערה ומכסים את הבצק עם מגבת מטבח. מתפחים במשך כ-60 דקות במקום חמים.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ויוצרים שני כדורים.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- פותחים את הבצק ומשטחים אותו עם הידיים לקבלת צורה עגולה.
- מוסיפים את רוטב הפיצה במרכז הבצק ומורחים אותו עד למרחק של כ-1 ס”מ מהדפנות.
- מפזרים את הגבינה מעל רוטב הפיצה ומוסיפים איזה תוספות שתרצו: זיתים, תירס, קוביות גבינת פטה, עלי בזיליקום או כל תוספת שאוהבים.
- מניחים את הפיצה על רצפת התנור ואופים במשך 10-20 דקות, זה משתנה בין תנור לתנור.
- הפיצה מוכנה כששוליה מקבלים גוון זהוב ומרגישים שהיא אפויה בנגיעה.
אופן הכנה
- מכניסים לקערת המיקסר את השמנת, השמרים והסוכר, מערבלים כדקה, או מערבבים ידנית ומניחים בצד למשך 10 דקות.
- מוסיפים את הקמחים, אבקת השום, המלח והשמן זית ומערבבים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ואלסטי, כ-10 דקות.
- משמנים בשמן זית את הקערה ומכסים את הבצק עם מגבת מטבח. מתפחים במשך כ-60 דקות במקום חמים.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ויוצרים שני כדורים.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- פותחים את הבצק ומשטחים אותו עם הידיים לקבלת צורה עגולה.
- מוסיפים את רוטב הפיצה במרכז הבצק ומורחים אותו עד למרחק של כ-1 ס”מ מהדפנות.
- מפזרים את הגבינה מעל רוטב הפיצה ומוסיפים איזה תוספות שתרצו: זיתים, תירס, קוביות גבינת פטה, עלי בזיליקום או כל תוספת שאוהבים.
- מניחים את הפיצה על רצפת התנור ואופים במשך 10-20 דקות, זה משתנה בין תנור לתנור.
- הפיצה מוכנה כששוליה מקבלים גוון זהוב ומרגישים שהיא אפויה בנגיעה.
בשיתוף עם יטבתה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
?????
שידרוג מושלם ♥️♥️
אפשר להשתמש בשמנת לבישול 15%? זה מה שיש לי במקרר
כן אפשר.
נראה מעולה!