בראוניז עם אגוזים שמתאים בול ליקיצה מהשנ”צ של שישי

יהודית מורחיים מכינה בראוניז עם אגוזים. סופר שוקולדיים, רכים וטעימים במיוחד ואהובים על כל בני המשפחה. לא אוהבים אגוזים? אל דאגה, אפשר לוותר
יהודית מורחיים מכינה בראוניז עם אגוזים. סופר שוקולדיים, רכים וטעימים במיוחד ואהובים על כל בני המשפחה. לא אוהבים אגוזים? אל דאגה, אפשר לוותר
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    6398
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6398.1 קק״ל 6398.1 קק״ל
    פחמימות 619.8 גרם 619.8 גרם
    שומן 403.5 גרם 403.5 גרם
    נתרן 2096.7 מ״ג 2096.7 מ״ג
    חלבון 97.7 גרם 97.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.5 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 225.9 גרם 225.9 גרם
    כולסטרול 2424.4 מ״ג 2424.4 מ״ג
    סידן 661.6 מ״ג 661.6 מ״ג
    ברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    אשלגן 3081.8 מ״ג 3081.8 מ״ג
    אבץ 16.8 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    6398
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6398.1 קק״ל 6398.1 קק״ל
    פחמימות 619.8 גרם 619.8 גרם
    שומן 403.5 גרם 403.5 גרם
    נתרן 2096.7 מ״ג 2096.7 מ״ג
    חלבון 97.7 גרם 97.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.5 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 225.9 גרם 225.9 גרם
    כולסטרול 2424.4 מ״ג 2424.4 מ״ג
    סידן 661.6 מ״ג 661.6 מ״ג
    ברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    אשלגן 3081.8 מ״ג 3081.8 מ״ג
    אבץ 16.8 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור

כאלה בראוניז עוד לא אכלתם! בראוניז שוקולדיים נימוחים ומושלמים

את הבראוניז האלה אני מכינה כבר מספר שנים! טעמם השוקולדי, הרכות והנימוחות שלהם שולחים אותי כל פעם מחדש למטבח להכין אותם.

לאחר האפייה והקירור, חותכים אותם לריבועים ומכניסים למיכל אטום ולמקרר. כך הם נשארים טעימים וטריים.

כולם אוהבים את הבראוניז האלו, אישי היקר במיוחד.

כולנו יודעים ששוקולד מרים את מצב הרוח, נותן אנרגיה ועושה טוב לנשמה.

 

אז חברים יקרים ♥ הכינו עוד השבת את הבראוניז המושחתים האלו! 

מאחלת לכולם סופ”ש טעים ומהנה.

לעוד מתכונים מעולים של יהודית

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
יהודית מורחיים
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות). משמנים את התבנית, מרפדים בנייר אפייה ומשמנים גם אותו מעט.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (מרתיחים מים בסיר בינוני ומנמיכים את הלהבה. שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר או בקערה חסינת חום ומניחים מעל הסיר עם המים הרותחים מבמטלי שתחתית הקערה תגע במים). מערבבים לתערובת אחידה ומצננים כ-3 דקות.
  3. טורפים את הביצים השלמות ומוסיפים אותן בבחישה נמרצת לתערובת השוקולד.
  4. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים קצרות. בשלב הזה מי שאוהב יכול להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים ולערבב.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים במשך 35 דקות (לא יותר). הכניסו קיסם למרכז התבנית ואם הוא יוצא מעט רטוב - זה מוכן! אנחנו רוצים לקבל בראוניז שוקולדיים ולחים ולא עוגת שוקולד.
  6. מצננים היטב, רצוי להכניס למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות.
  7. הופכים את התבנית עם הבראוניז על משטח עבודה, מקלפים את נייר האפייה וחותכים לריבועים. מגישים קר (מהמקרר)
  8. לאחסון: מכניסים את ריבועי הבראוניס לקופסא (מפרידים ביניהם עם נייר אפייה למניעת הדבקות) ושומרים במקרר.
יוצקים את הבלילה לתבנית
יוצקים את הבלילה לתבנית

 

מצננים לאחר האפייה
מצננים לאחר האפייה

 

מושלמים!
מושלמים!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז עם אגוזים שמתאים בול ליקיצה מהשנ”צ של שישי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אלעד

    מי שם אבקת אפיה בבראוניז?? הרי בתמונה הוא בלי אבקת אפיה! כרגע הכנתי לפי מתכון הזה ויצא עוגת שוקולד בחושה רגילה בגלל האפקת אפיה. הרסתם את העוגה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, מצטערים לשמוע שלא הצליח הפעם. יש במתכון אבקת אפייה הדרושה לתערובת. מקווים שבפעם הבאה יצליח לך.

      Avatar
      שחר

      שמתי אבקת אפייה ויצא מעולה. כנראה אפית יותר מידי, הקיסם צריך להיות רטוב

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה שחר, אכן הקיסם צריך לצאת רטוב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות