בראוניז עם אגוזים שמתאים בול ליקיצה מהשנ”צ של שישי

יהודית מורחיים מכינה בראוניז עם אגוזים. בראוניז סופר שוקולדיים, רכים וטעימים במיוחד ואהובים על כל בני המשפחה. לא אוהבים אגוזים? אל דאגה, אפשר לוותר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

כאלה בראוניז עוד לא אכלתם! בראוניז שוקולדיים נימוחים ומושלמים

את הבראוניז האלה אני מכינה כבר מספר שנים! טעמם השוקולדי, הרכות והנימוחות שלהם שולחים אותי כל פעם מחדש למטבח להכין אותם.

לאחר האפייה והקירור, חותכים אותם לריבועים ומכניסים למיכל אטום ולמקרר. כך הם נשארים טעימים וטריים.

כולם אוהבים את הבראוניז האלו, אישי היקר במיוחד.

כולנו יודעים ששוקולד מרים את מצב הרוח, נותן אנרגיה ועושה טוב לנשמה.

אז חברים יקרים ♥ הכינו עוד השבת את הבראוניז המושחתים האלו!

מאחלת לכולם סופ”ש טעים ומהנה.

לעוד מתכונים מעולים של יהודית

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות). משמנים את התבנית, מרפדים בנייר אפיה ומשמנים גם אותו מעט.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (מרתיחים מים בסיר בינוני ומנמיכים את הלהבה. שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר או בקערה חסינת חום ומניחים מעל הסיר עם המים הרותחים מבמטלי שתחתית הקערה תגע במים). מערבבים לתערובת אחידה ומצננים כ-3 דקות.
  3. טורפים את הביצים השלמות ומוסיפים אותן בבחישה נמרצת לתערובת השוקולד.
  4. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים קצרות. בשלב הזה מי שאוהב יכול להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים ולערבב.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים במשך 35 דקות (לא יותר). הכניסו קיסם למרכז התבנית ואם הוא יוצא מעט רטוב - זה מוכן! אנחנו רוצים לקבל בראוניז שוקולדיים ולחים ולא עוגת שוקולד.    
  6. מצננים היטב, רצוי להכניס למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות.
  7. הופכים את התבנית עם הבראוניז על משטח עבודה, מקלפים את נייר האפייה וחותכים לריבועים. מגישים קר (מהמקרר)
  8. לאחסון: מכניסים את ריבועי הבראוניס לקופסא (מפרידים ביניהם עם נייר אפייה למניעת הדבקות) ושומרים במקרר.
יוצקים את הבלילה לתבנית
יוצקים את הבלילה לתבנית

 

מצננים לאחר האפייה
מצננים לאחר האפייה

 

מושלמים!
מושלמים!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6057.3 קק״ל 6057.3 קק״ל
פחמימות 605.1 גרם 605.1 גרם
שומן 374.2 גרם 374.2 גרם
נתרן 1434.3 מ״ג 1434.3 מ״ג
חלבון 83.8 גרם 83.8 גרם
סיבים תזונתיים 31.4 גרם 31.4 גרם
שומן רווי 222.5 גרם 222.5 גרם
כולסטרול 2174.8 מ״ג 2174.8 מ״ג
סידן 613.4 מ״ג 613.4 מ״ג
ברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״ג
אשלגן 2900.2 מ״ג 2900.2 מ״ג
אבץ 14.9 מ״ג 14.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    אלעד

    מי שם אבקת אפיה בבראוניז?? הרי בתמונה הוא בלי אבקת אפיה! כרגע הכנתי לפי מתכון הזה ויצא עוגת שוקולד בחושה רגילה בגלל האפקת אפיה. הרסתם את העוגה!

      Avatar
      Foody Foody

      היי, מצטערים לשמוע שלא הצליח הפעם. יש במתכון אבקת אפייה הדרושה לתערובת. מקווים שבפעם הבאה יצליח לך.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody