-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.2 קק״ל 4852.5 קק״לפחמימות 67.3 גרם 605.4 גרםשומן 28.5 גרם 256.1 גרםנתרן 255.9 מ״ג 2303.1 מ״גחלבון 6.7 גרם 59.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.3 גרם 155.9 גרםכולסטרול 161.2 מ״ג 1451.2 מ״גסידן 39.6 מ״ג 356.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 26.2 מ״גאשלגן 49.8 מ״ג 448.6 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 50.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות539
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.2 קק״ל 4852.5 קק״לפחמימות 67.3 גרם 605.4 גרםשומן 28.5 גרם 256.1 גרםנתרן 255.9 מ״ג 2303.1 מ״גחלבון 6.7 גרם 59.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.3 גרם 155.9 גרםכולסטרול 161.2 מ״ג 1451.2 מ״גסידן 39.6 מ״ג 356.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 26.2 מ״גאשלגן 49.8 מ״ג 448.6 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 50.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 539 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ביצים M
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר בטעם תפוז
-
200 גרם חמאה מלוחה
-
1 כוס קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר בשמך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
- מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר בשמך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
- מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.
הערות
- הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד
הערות
- הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
קשה למצא חמאה מלוחה, מה עושים?
היי רון, אם אינך מוצא חמאה מלוחה אתה יכול להשתמש בחמאה רגילה ולהוסיף כפית שטוחה של מלח במקום.