ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
64 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3960
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״ל
    פחמימות 396.6 גרם 396.6 גרם
    שומן 225.3 גרם 225.3 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 104.0 גרם 104.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3960
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״ל
    פחמימות 396.6 גרם 396.6 גרם
    שומן 225.3 גרם 225.3 גרם
    נתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״ג
    חלבון 104.0 גרם 104.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרם
    כולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״ג
    סידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מערכת Foody
X

64 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את החלה לקוביות בעובי 3-4 ס״מ, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת במעט חמאה.
  2. שמים בסיר את החמאה, החלב, שמנת מתוקה, סוכר, מלח ותמצית וניל ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה (שימו לב שהחלב לא רותח מדי).
  3. מורידים את הסיר מהאש ונותנים לנוזל להתקרר לגמרי.
  4. טורפים 2 ביצים שלמות ושני חלמונים ומוסיפים לסיר עם הנוזל שהתקרר, מערבבים ושופכים על קוביות החלה באופן אחיד כך שכל קוביות החלה ייספגו בנוזלים. 
  5.  מכניסים למקרר למשך שעה וחצי. 
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שקצוות הברד פודינג משחימים.
  7. מפזרים מעל למאפה אבקת סוכר ומגישים חם.
ברד פודינג 2
ברד פודינג, צילום: שאטרסטוק

רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    דינה עוז

    מעולה וניתן להוסיף קוקוס ומיני תוספות

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות