ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה
גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
גם אצלכם לא זורקים לחם? ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה מסוף השבוע. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״לפחמימות 396.6 גרם 396.6 גרםשומן 225.3 גרם 225.3 גרםנתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״גחלבון 104.0 גרם 104.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרםכולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״גסידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות3960
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3959.9 קק״ל 3959.9 קק״לפחמימות 396.6 גרם 396.6 גרםשומן 225.3 גרם 225.3 גרםנתרן 4286.7 מ״ג 4286.7 מ״גחלבון 104.0 גרם 104.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 126.6 גרם 126.6 גרםכולסטרול 1602.3 מ״ג 1602.3 מ״גסידן 762.6 מ״ג 762.6 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 1547.0 מ״ג 1547.0 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 3960 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כיכר חלה מתוקהבת יום או יומיים
-
2 כוסות חלב 3%
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
150 גרם חמאה
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 ביצים Lמשתמשים בשתי ביצים שלמות ושני חלמונים
הגשה
-
טיפה אבקת סוכר
אופן הכנה
- חותכים את החלה לקוביות בעובי 3-4 ס״מ, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת במעט חמאה.
- שמים בסיר את החמאה, החלב, שמנת מתוקה, סוכר, מלח ותמצית וניל ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה (שימו לב שהחלב לא רותח מדי).
- מורידים את הסיר מהאש ונותנים לנוזל להתקרר לגמרי.
- טורפים 2 ביצים שלמות ושני חלמונים ומוסיפים לסיר עם הנוזל שהתקרר, מערבבים ושופכים על קוביות החלה באופן אחיד כך שכל קוביות החלה ייספגו בנוזלים.
- מכניסים למקרר למשך שעה וחצי.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שקצוות הברד פודינג משחימים.
- מפזרים מעל למאפה אבקת סוכר ומגישים חם.
רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו
אופן הכנה
- חותכים את החלה לקוביות בעובי 3-4 ס״מ, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת במעט חמאה.
- שמים בסיר את החמאה, החלב, שמנת מתוקה, סוכר, מלח ותמצית וניל ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה (שימו לב שהחלב לא רותח מדי).
- מורידים את הסיר מהאש ונותנים לנוזל להתקרר לגמרי.
- טורפים 2 ביצים שלמות ושני חלמונים ומוסיפים לסיר עם הנוזל שהתקרר, מערבבים ושופכים על קוביות החלה באופן אחיד כך שכל קוביות החלה ייספגו בנוזלים.
- מכניסים למקרר למשך שעה וחצי.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות עד שקצוות הברד פודינג משחימים.
- מפזרים מעל למאפה אבקת סוכר ומגישים חם.
רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון? הכנסו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן